10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterPrinsesse Märtha Louise med rørende beskjed om sin datter: «Får meg til...

Prinsesse Märtha Louise med rørende beskjed om sin datter: «Får meg til å gråte»

- Annonse -

Datteren til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, Emma Tallulah Behn(13) hevder seg nå i teten blant sprangryttere i sin klasse.
Emma Tallulah har valgt å følge i sin mors fotspor, hun er lidenskapelig opptatt av hest og ridning. Og hun har hatt svært suksessfulle år innen sprangridning.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

- Annonse -

Prinsesse Märtha Louise var kjent som en god rytter. På 90-tallet konkurrerte hun på internasjonalt nivå i sprangridning og var med på det norske landslaget.
Etterhvert ville Märtha Louise prioritere andre ting og la opp som rytter i år 2000. Året etter forlovet hun seg med Ari Behn.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

En stolt mamma deler nå gledelige nyheter om datterens siste innsats i Spania. Emma vant nå sin første internasjonale konkurranse i sprangridning i 130 meter-klassen på hesten sin Fetoucha.
«Emma vant sin første internasjonale 130 meter klasse i dag på sin vakre Fetoucha (hun tok imot medaljen på sin andre hest, Perle, da Fetoucha kan være litt urolig på vinnerseremonien). 😭😭😭
Nasjonalsangen får meg alltid til å gråte», skriver Märtha Louise

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

- Annonse -


Og som ikke dette var nok, så tok Emma en seier til og prinsessen var ikke sen om å poste følgende på sin Instagram story.
Datteren Emma tok enda en seier i 113o m klass30 m-klassen!

I klassen med 72 startende med hinderhøyde på 130 cm, var det Emma Tallulah Behn og Fetoucha som red den raskeste feilfrie runden, ifølge hest.
Gratulerer med seieren, Emma! Vi gleder oss til å følge deg videre, du er en stjerne på banen! Skriv gjerne dine gratulasjoner i kommentarfeltet på Facebook siden vår.

LES OGSÅ: «Farmen kjendis» Isak Dreyer åpner om den vanskelig tiden – dette sier han

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -