Annonse

Prinsesse Märtha Louise har delt nytt kjærlighetsbilde: «Å passe inn fikk nettopp en ny definisjon»

Av

Det har vært mye skriverier i media etter at hun bekreftet sitt forhold til sin nye kjæreste Durek Verrett.
Märtha Louise er veldig flink til å bruke sosiale medier til å dele fra sitt eget liv. Hun har over 120.000 følgere på Instagram.

Det har vært veldig stille fra Märtha Louise og Durek siden alt oppstyret i media siste tiden.
Men nå har hun lagt ut et nytt kjærlighetsbilde i sosiale medier. Hun har nå delt en ny beskjed til alle, teksten er på engelsk så vi har oversatt den så godt det lar seg gjøre.

«Å passe inn fikk nettopp en ny definisjon. Noen ganger er det vanskelig å passe inn når ingen ser deg. Andre ganger er det vanskelig å stikke nakken ut for mye og du blir lagt merke til på måter du aldri hadde trodd var mulig. Ikke alltid en hyggelig opplevelse heller. Så uansett hva du gjør, uansett omstendigheter, vær deg. Vær ekte. For du er ikke avhengig av andres anerkjennelse eller mange på det. Du er verdig akkurat slik du er. Med ditt fulle potensiale. For det er ingen andre som kan gjøre akkurat det du velger å gjøre i denne verden. Det er bare en av deg. Så pass på at dagene dine teller. La sjelen din skinne i denne verden, så alle kan se og oppleve den ekte deg. Hva får deg til å skinne og blomstre?»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Blending in just got a new definition. 😂😂 Sometimes it is hard blending in when nobody sees you. Other times it is hard sticking your neck out too much and you get noticed in ways you never thought possible. Not always a pleasant experience either. So whatever you do in whatever circumstance be you. Be true. Because you are not dependent on other people’s recognition or lack thereof. You are worthy just the way you are. With your whole potential. Because there is no one else who can do exactly what you choose to do in this world. There is only one of you. So make your days count. Make your soul shine in this world for everyone to see and experience the true you. What makes you shine and thrive?

Et innlegg delt av Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise)

Alle følgerene til Märtha Louise elsker det hun nå deler.
Det er over 15.000 som har trykket på liker knappen, og kommentarene strømmer på.

Det er en som skriver:
«Takk for at du går foran og tar trøkken for alle oss andre 🦋 Takk for at du inspirerer m ditt mot og din styrke 💕 Takk for at vi får følge deg på din vei ❤️»


Og en annen skriver: 
«Er så imponert over deg som står opp og gjør det som er riktig for deg. Med så mange øyne rettet mot deg, så tør du allikevel ta avgjørelser som er riktig for deg, men som er som en brannfakkel for pressen. Be you, and be happy! 🤗»

Det er mange som støtter Märtha Louise i alle valgene hun tar, hun er ei flott og tøff dame som tørr å stå opp for det hun tror på! Det er så flott at hun hyller kjærligheten på denne måten. 

La oss vise at vi støtter henne 110% ved å gi en tommel opp!

LES OGSÅ: Slottet har kommet med en beklagelse på vegne av prinsesse Märtha Louise


Forsidebilde: Instagram skjermdump / princessmarthalouise

Relaterte artikler