Annonse

Prinsesse Märtha Louise bryter stillheten – med et hjerteskjærende farvel til Ari Behn: «Kjære Ari…»

Av

Prinsesse Märtha Louise giftet seg med Ari Behn i Nidarosdomen den 24. mai 2002. Dette var etter Ari Behn sitt ønske skrev Adressa.

Siden Ari Behn sin døden den 1. juledag 2019, har det vært det mange sterke og rørende ord i sosiale medier.
Hans bortgang kom som et sjokk på alle, vi har mistet fantastisk mann og vakker sjel. Ari Behn etterlot seg 3 barn i sorg.

Den 3. januar 2020 ble Ari Behn gravlagt en fullsatt Oslo domkirke.
Det var en veldig trist dag med en hel nasjon i sorg.


Nå har  Märtha Louise delt et hjerteskjærende farvel til Ari Behn på Instagram.

«Kjære Ari,
Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen.
Og vi er så uendelig triste og lei oss for tapet av nettopp deg, for du var jentenes varme, morsomme, kloke og gode pappa som de savner så dypt. Vi savner de morsomme kommentarene, de fine synsvinklene dine, den poetiske tonen, de overstrømmende komplimentene, den store kjærligheten du hadde for dem. I dag hadde du vært så inderlig stolt av dem. Men nå er det et tomrom der du var, for ingen kan noen gang erstatte deg for de vakre jentene våre. Og det er så vondt å tenke på at du ville forlate jorden. Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen.
En usynlig sykdom tok mer og mer overhånd i deg, for sånn er det når den psykiske helsen svikter. Over lang tid så vi deg gradvis bli borte, men vi holdt fast i troen på at dette skulle gå bra. Familien din kjempet for deg. De har stått der for deg dag og natt.

Du er og vil fortsette å være dypt savnet, Ari. Og jeg kjenner på en sorg over at du aldri riktig forstod hvor elsket du var. Jeg håper at vi som er igjen, kan være gode til å rose hverandre og si de fine ordene til hverandre. For vi har dette livet til å dele nettopp hvor glad vi er for hverandre og hvilke fantastiske kvaliteter vi ser i hverandre. Vi holder deg i kjærlighet, Ari, og går videre med dine ord: Hver dag er en fest og du er et smykke.»


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Kjære Ari, Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen. Og vi er så uendelig triste og lei oss for tapet av nettopp deg, for du var jentenes varme, morsomme, kloke og gode pappa som de savner så dypt. Vi savner de morsomme kommentarene, de fine synsvinklene dine, den poetiske tonen, de overstrømmende komplimentene, den store kjærligheten du hadde for dem. I dag hadde du vært så inderlig stolt av dem. Men nå er det et tomrom der du var, for ingen kan noen gang erstatte deg for de vakre jentene våre. Og det er så vondt å tenke på at du ville forlate jorden. Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen. En usynlig sykdom tok mer og mer overhånd i deg, for sånn er det når den psykiske helsen svikter. Over lang tid så vi deg gradvis bli borte, men vi holdt fast i troen på at dette skulle gå bra. Familien din kjempet for deg. De har stått der for deg dag og natt. Du er og vil fortsette å være dypt savnet, Ari. Og jeg kjenner på en sorg over at du aldri riktig forstod hvor elsket du var. Jeg håper at vi som er igjen, kan være gode til å rose hverandre og si de fine ordene til hverandre. For vi har dette livet til å dele nettopp hvor glad vi er for hverandre og hvilke fantastiske kvaliteter vi ser i hverandre. Vi holder deg i kjærlighet, Ari, og går videre med dine ord: Hver dag er en fest og du er et smykke.

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Det brister vårt hjerte å lese disse ordene! Takk som deler de flotte ordene om Ari Behn. 
Våre tanker er med familie og de nærmeste. Vi sender våre dypeste kondolanser til alle pårørende. 

Hvil i fred Ari.

LES OGSÅ: Per Heimly om den triste samtalen med Ari Behn på julaften: «Stay in there»!

Forsidebilde: Youtube skjermbilder / NRK/Dagbladet.
Instagram skjermdump / iam_marthalouise

Relaterte artikler