10.5 C
Oslo
tirsdag, juni 6, 2023
HjemKongeligPrins William bryter stillheten etter dronningens bortgang: «Jeg visste at... »

Prins William bryter stillheten etter dronningens bortgang: «Jeg visste at… »

- Annonse -

Prins William er Storbritannias tronearving, og skal ta over etter Kong Charles.
Det har vært stille fra William frem til nå, men nå har han sagt noen ord.

Han hedrer sin bestemor, og bekrefter at han støtter sin far.
Dette er hans egne ord, vi har oversatt dette til norsk etter beste evne.

- Annonse -

– Hun var ved min side i mine lykkeligste stunder, og hun var der i de vanskeligste dagene i mitt liv. Jeg har nytt godt av dronningens visdom og oppmuntring, helt inn i mitt femte tiår. Mine tre barn fikk tilbringe ferier med henne og skapte minner de vil ha hele livet. 

– Jeg visste at denne dagen ville komme, men det vil ta litt tid før livet uten bestemor vil føles virkelig. Jeg takker henne for vennligheten hun viste min familie og meg. Jeg takker henne på vegne av min generasjon for å gå foran med et eksempel på tjenestevilje og verdighet som stammet fra en annen tid, men som alltid er relevant for oss alle.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av The Wales Family (@the_wales_family_)

- Annonse -

Han legger til at dronningen sa det så fint: 
– Sorg er prisen vi betaler for kjærlighet.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg disse ordene.

LES OGSÅ: Marna Haugen deler ny helsebeskjed etter kreftbehandlingen: «Jeg fikk beskjed om…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -