Annonse

Prins Harry og Meghan ble helt målløse når de mottok en gave fra en 19 år gammel jente! Se den utrolige flotte gaven de fikk!

Av

Harry og Meghan ble helt målløse etter at de ble presentert med en vakker gave fra en student under sitt besøk til Irland denne uken.
Prins Harry og Meghan gjør nå sin første offisielle turné utenfor Storbritannias grenser siden de giftet seg.
De startet med en to dager lang reise til nabolandet Irland i juli 2018.

Under en spasertur møtte de nye elever på det prestisjetunge Trinity College i Dublin. I folkemengden møtte de Chloe Mullins, 19, hun hadde en helt spesiell gave til paret.
Chloe hadde brukt mye tid og energi på å lage en tegning av paret som hun ville overrekke dem. Og som man kan se av ansiktsuttrykket deres at de ble virkelig overrasket.

Den 19-årige eleven delte bilder og hilsener fra deres møte på sin Instagram side, og hun skrev følgende:
«Ya, en jentes kunstverk går nå til Kensington Palace. Gledelig å ha fått snakket med dem og at de ville beholde tegningen min. De er virkelig hyggelige !!!
Harry, sa «du har gitt meg mer hår» og han reagert med, «Wow».


Meghan kom over og sa: «Se på dette, hva synes du om det? Hun sa også wow og takket meg for det. » Jeg har fortsatt ikke kommet over møte med dem.
Jeg kunne ikke fått et bedre kompliment enn da Meghan sa «det ser ut som et foto og helt spesielt et» Super dag!
For en fantastisk gave! Og Chloe har brukt mye tid på dette, og gleden var stor da Harry og Meghan tok seg tid til henne. Dette var en tegning de ikke ville gå glipp av!

Del videre med dine venner som også vil se denne fantastiske gaven. 

LES OGSÅ: Mens brudeparet blir hyllet av folket – ser Meghan plutselig et kjent ansikt i folkemengden! Hun kan ikke tro det!


Relaterte artikler