Annonse

Prins Harry gjenkjenner en dame i folkemengden, det han gjør – overrasker den 97 år gamle kvinnen!

Av

Den Engelske kongefamilien har mange fans, men prins Harry har kanskje flest? Det er utrolig hva mange fans gjør for å få et glimt av sitt idol, og denne dama imponerte nok prinsen mer enn andre.

Daphne Dunn på 97 år som kommer fra Sydney i Australia, hun ventet i 7 regnfulle timer i håp om at prins Harry skulle få øye på henne.

Bilde: Kilde

De hadde møttes to år tidligere, ved Operahuset i Sydney mens prins Harry tjenestegjorde i det Australske forsvaret. Prins Harry la merke til Daphne den gangen fordi hun hadde flere militære medaljer, der i blant Victoria korset.


Daphne bar Victoria korset på vegne av sin avdøde mann, som mistet livet i 2.verdens krig. Hun selv er veteran og ønsket å delta på markeringen med alle sine medaljer og Victoria korset til sin mann. Prins Harry ble rørt over hennes historie, og tok farvel med Daphne. Lite visste de da at deres veier skulle krysses igjen 2 år senere.

Bilde:NBC News via YouTube

Uttrykket til prins Harry i det han gjenkjenner Daphne er uvurderlig. Han var i Sydney Harbor i forbindelse med Invictus Games denne gangen, og der hadde mange fans kommet i håp om å få tatt et bilde eller å kunne få hilse på prinsen.

Daphne håpet bare å bli gjenkjent, noe vi tydelig kan se på bildet at prinsen gjør.


Han gikk bort til Daphne med en gang han oppdaget henne.

Bilde: NBC News via YouTube

Daphne følte det som en ære å få snakke med prinsen for andre gang, for det er ikke mange som har slik engasjement for veteraner og aktive militærmedlemmer på linje med prins Harry! Etter litt ordveksling gir prins Harry en god klem til Daphne, og deres veier skilles.

I 2014 opprettet prins Harry Invictus Games for skadede og sårede militærer slik at de kunne konkurrere i ulike sportsgrener.
Og hvor tror du 2018 Invictus Games holdes? Jo det er selvfølgelig i Sydney, Australia!

Kanskje prins Harry og Daphne møtes igjen for 3. gang i 2018.

Se deres rørende møte i videoen nedenfor!

Del gjerne videre dette rørende øyeblikket med dine venner!

SE OGSÅ: Den lille blomsterpiken leter etter kjente ansikt – Se hva hun gjør når hun ser en kjent! Rørende!

Kilde: nbcnews
Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler