15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisPriscilla Presleys ukjente sønn trer frem i rampelyset - bare vent til...

Priscilla Presleys ukjente sønn trer frem i rampelyset – bare vent til du ser likheten

- Annonse -

Priscilla Presley(77) var en gang gift med «The King of Rock and Roll» Elvis Presley og de var ett av verdens mest kjente par.
De giftet seg i 1967, og fansen var både sjokkert og skuffet. Tusenvis, om ikke millioner, hadde håpet på å vinne Elvis’ hjerte.

Priscilla og Elvis hadde ett barn sammen, datteren Lisa Marie, men etter deres skilsmisse i 1973 fikk Priscilla et barn til – en sønn ved navn Navarone Garibaldi.
I 22 år levde Priscilla i et forhold med Marco Garibaldi, som hun fikk sønnen Navarone med.
Han har vært relativt anonym i årene som har gått siden hans fødsel, men nå har han blitt sett på flere offentlige arrangementer sammen med sin mor.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av THE PRESLEYS (@thepresleys)

- Annonse -

Navarone Garibaldi, som nå er 36 år gammel, har blitt en attraksjon på sosiale medier takket være sitt imponerende utseende og sitt talent som musiker i et rockeband.
Bortsett fra å ha morens øyne, er ikke Navarone umiddelbart gjenkjennelig som sønn av skuespillerinnen Priscilla Presley.
Nylig kom han på banen i offentligheten da han deltok på et minnesmarkering på Graceland 22. januar, for sin halvsøster Lisa Marie Presley, ifølge people.
Den eneste datteren til Elvis og Priscilla, Lisa Marie døde plutselig av tilsynelatende hjertestans i en alder av 54 år. 12. januar i år.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Navarone 🇺🇸🇧🇷 (@nava_rone)

- Annonse -

Navarone vil endelig dele sin historie med verden ved å slippe sin nye låt «Acid Plane» med bandet hans, «Them Guns».
‘Acid Plane’ er en sang om å komme seg på et fly rett før en atomkatastrofe, der de eneste overlevende var de som var i himmelen på tidspunktet for utbruddet. Når de kommer til målet, kommer de til en helt annen tilværelse enn den de forlot.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av THEM GUNS (@themguns)


Navarones reise som sønn av Priscilla og en familie som alltid var i offentligheten ha gitt ham mange utfordringer, men det er tydelig at han har fremstått som sin egen person, tro mot seg selv og sin kunst.
«Them Guns» sin unike lyd er et vitnesbyrd om Navarones talent som musiker, og stemmen hans har en varme og særpreg som skiller ham ut.

LES OGSÅ: Vendela Kirsebom deler sørgelig beskjed – som alle burde få med seg: «Det var ikke..»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -