Annonse

Politimannen stopper en kvinne – Han blir så sjokkert over hva han finner i bilen, at han løper hjem til sin kone!

Av

Hver dag jobbet Ebony Rhodes på skift i en Atlanta-rabattbutikk, og hun følte hun seg skyldig og hadde dårlig samvittighet.
Og hun viste hva som ventet etter jobb, hun og barna skulle tilbringe natten i bilen, det var der de bodde og det eneste de kunne kalle for sitt hjem.
Hun hadde ikke råd til innskudd på en leilighet i fjor, så nå bodde Rhodos og hennes fire barn i en Buick Regal, 97 mod, og det hadde de gjort i seks måneder.
De spiste i bilen, de sov i den, de spilte videospill og hadde minneverdige samtaler i den.

Bilde: Youtube

Hun visste at det ikke var trygt. Men på den tiden syntes det å overleve i en bil var bedre enn alternativet. Hun var ikke i stand til å finne ledige rom som tok i store familier – og hun nektet å splitte familien.
Å finne sikre steder å parkere over natten viste seg å være et problem.

Bilde: Youtube

«Mange ganger sov jeg ikke, fordi barna sovnet,» sa hun. «Jeg så på for å forsikre meg om at ingenting skjedde, at ingen prøvde å rane oss … så vi ville bare inne i bilen.
«Jeg ba om unnskyldning til barna mine og fortelta dem at jeg er lei meg,» sa hun.
Det var ikke før hun møtte en politimann fra Atlanta, at hele familiens liv skulle endre seg dramatisk.

Bilde: GoFundMe

Men da Ebony Rhodes så blålys i speilet følte hun at hele hennes verden raste sammen. Hun gikk allerede gjennom en ekstremt tung periode og å bli stoppet av politiet var det siste hun trengte.
Men dette skulle vise seg å forandre hele livet hennes. Ebony hadde hverken førerkort, vognkort eller forsikring på bilen.
Politimannen hadde ikke annet valg enn å arrestere henne, og Ebony var helt sønderknust.

Bilde: Youtube

Mens de gikk gjennom bilen oppdaget de noe helt spesielt, den bar preg at det bodde noen der. Det var klær og massevis av personlige eiendeler
Ebony måtte fortelle at hele familien bodde i bilen og at hun prøvde å holde hodet over vannet. Hun var alenemamma og jobbet på Walmart, men hun tjente ikke nok til å kjøpe et sted å bo, så hun og 4 barn bodde i bilen.


Bilde: GoFundMe

Hun fortalte også at hun led av en blodsykdom som var så alvorlig at hun ofte var borte fra jobben. Hver gang hun tok et steg frem, var det som om noen kom og skjøt henne to steg tilbake.
Jeff, politimannen ble så rørt av Ebony`s historie, og han ville gjerne hjelpe henne. Jeff begynte å grave i sitt eget kontaktnett og han kom på at han kjente en kvinne som eide familiehjem for kvinner som hadde det vanskelig. Der kunne de få lov å bo.

Bilde: GoFundMe

«Når han ringte meg den dagen begynte jeg bare å gråte, for jeg hadde forsøkt å få et bosted så lenge, men ingen ville noen gang ta imot oss». Sa Ebony
Jeffs innsats sluttet ikke der, han ville at de skulle ha en langsiktig løsning, så han startet en innsamlingsaksjon for å hjelpe familien økonomisk.
Nå har Ebony klart å samle sammen til egen leilighet, med hjelp av sønnen på 17 år som har jobbet deltid for å hjelpe.
I dag har familien et eget bosted, barna kan få gjøre leksene sine under en lampe og de slipper å fryse i bilen.

Her kan du se nyhetsinnslaget fra CNN:

Del videre for å hylle den fantastiske mannen som reddet kvinnen og hennes barn.

LES OGSÅ: Historien bak dette bildet rører mennesker over hele verden – Dette vil garantert overraske deg!

Relaterte artikler