-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHelsePolitimannen oppdaget plutselig et telt i skogen - Han ble stiv av...

Politimannen oppdaget plutselig et telt i skogen – Han ble stiv av skrekk da han så på innsiden

- Annonse -

Det var nær Salt Lake City kvinnen på 47 år ble funnet etter å ha vært savnet i 5 mnd. Det hele startet da hun ble meldt savnet da de fant hennes forlatte bil på en parkeringsplass. De lyktes ikke komme i kontakt med slektninger. Etter å ha kontaktet arbeidsplass og hennes kollegaer som kunne fortelle om utfordringer med mental helse, ble det gjennomført søk i området. Søke- og redningsteam gjennomsøkte området flere ganger til fots og fra luften de neste månedene, til og med når vinteren satte inn og temperaturen falt under frysepunktet. Men de lyktes ikke finne kvinnen.

- Annonse -

Det var endelig først nå nylig de lyktes finne kvinnen, ett frivillig team hadde sendt opp en drone for å søke men den landet i en utilgjengelig kløft. Når en politimann og eieren av dronen dro for å hente den fant de istedenfor ett telt.

Bilde: Pixabay

Teltet så ut som det var forlatt men da de åpnet teltet var den en mager og sliten kvinne de fant. Hun var fortsatt i livet! Hun hadde livnært seg på gress, mose, vann fra en elv i nærheten. Hun hadde også fått noe mat av bobiler som var i området.

Bilde: Utah County

Selv om hun var der av fri vilje ble hun med ned fra fjellet for undersøkelser og psykiatrisk vurdering. Politiet presiserer at hun ikke gjorde noe galt ved å være der. Det er ett valg den enkelte kan ta. Faktisk har politiet utstyrt henne med ekstra utstyr hvis hun skulle velge å returnere til sammen sted, skriver globalnews.

- Annonse -

Det var godt dem fant henne til slutt, og at historien endte godt.
Familien har nok vært redde for henne, ettersom hun var borte i mange måneder.
Del videre slik at flere får med seg denne utrolige historien.

LES OGSÅ: Denne trappen har er helt unik –  innsiden skjuler en hemmelighet

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -