Annonse

Politiet vil aldri kunne gi deg fartsbøter om du lærer disse enkle triksene!

Av

Det og få fartbot er virkelig ikke noe gøy, men ofte så er det vel fortjent. Noen ganger sitter vi i vår egen verden, enten snakker i telefonen eller i våre egne tanker.
Det er alltid skilt som varsler om fotobokser, men noen gang står politiet med laseren og venter på deg. Og da er det virkelig ikke lett og oppfange i forkant.

Her vil vi dele noen tips om hvordan du kan slippe at politiet skriver fartsbøter til deg.
Dette trikset vi nå skal dele med dere er første gang skrevet om for det danske publikumet av finddetbillig.dk. Opprinnelig er disse tipsene ment for det danske folk.
Men vi ser at dette er like aktuelt for oss nordmenn på norske veier. Vi håper at disse punktene nedenfor virkelig kan hjelpe deg i fremtiden.
Dette er den enkle måten å slippe fartsbøter på: 

1. Se ofte på speedometeret.
Inni bilen dine er det et stort display, ofte rett bak rattet. Der ser du hvor fort du kjører til en hver tid. Pass på at du ikke overgår fartsgrensen.

Pixabay

2. Se på skiltene langs veien
Det er viktig at du følger med skiltene som passerer deg på veien. Disse er ofte merket med 30,40,50,60,70 og noen ganger 110.
Dette er skilter formet som en sirkel, disse betyr at fartsgrensen er det samme tallet som står på skiltet. Stemmer ikke dette overens med nummeret i ditt display inni bilen, burde du senke farten.

Pixabay

3. Cruise kontroll
Aktiver denne på bilen din i tråd med fartsgrensen, da vil bilen hold samme fart hele tiden.
Ofte kan du enkelt justere hastigheten med kun et klikk, enten opp eller ned. Da øker eller minsker farten med 10 km/t.


Pixabay

4. Til slutt: 
Politiet kan nemlig ikke stoppe og gi deg fartsbot om du holder fartsgrensen. Så pass alltid på at du ikke kjører for fort, da har de faktisk ingen sjans til å ta deg for fartsovertredelse.

Pixabay

Det er overraskende mange som fortsatt ikke kjenner til disse enkle triksene! Så del gjerne videre slik at flere kan unngå og få fartsbøter i fremtiden.
Det er mange biler som ferdes på veien hver dag, og om alle følger disse punktene blir det en tryggere ferdsel på norske veier.

Pixabay

DEL VIDERE MED DINE VENNER! 

Relaterte artikler