Annonse

Plutselig fikk mannen noen små byller – Nå har han hundrevis av svulster på hele kroppen!

Av

Diwakar Bisoye, fra Odisha State, øst i India, er dekket fra topp til tå med godartede svulster, som antas å være forårsaket av en sjelden genetisk lidelse.

65-åringen sier at det har ført til at han har blitt sosialt utstøtt i landsbyen hvor han bor. Han hevder at han blir behandlet verre enn «et skittent dyr» og blir tvunget til å bære en Balaklava over ansiktet på grunn av forferdelig hets fra naboer.
Han unngår å forlate huset av frykt for å bli sjikanert og latterliggjort.

Bilde: Facebook skjermdump

«De fleste opptrer veldig rart rundt meg. Ingen liker å se på meg eller være i nærheten av meg. Folk tror jeg vil smitte dem».
Den tidligere bonden avslørte at han begynte å utvikle en serie små humper og klumper på kroppen for rundt 15 år siden, men i løpet av bare noen måneder spredte de seg raskt, ifølge The Mirror.


Selv om det ikke er livstruende, sier Diwakar at han er desperat etter en noe som kan bedre tilstanden hans, men han hevder at det ikke er noen behandling tilgjengelig i nærheten av hans isolerte landsby.

Dr. Subramania Lyer, professor i plastisk og rekonstruktiv kirurgi ved Amrita Institute of Medical Sciences, sa at Diwakar sannsynligvis har nevrofibromatose.


Avhengig av type nevrofibromatose, kan det også forårsake hørselstap, balanse og synsproblemer og fregner på huden. Forskere vet ikke hvordan de skal forhindre at neurofibromer vokser. Kirurgi anbefales ofte for å fjerne svulster som risikerer å utvikle seg til å bli kreft.

La oss krysse fingrene på at alt går bra med han til slutt. LES OGSÅ: Det kommer en fremmed hund inn på eiendommen, og den nekter å flytte seg – Plutselig skjønner hun hva som har skjedd!

Relaterte artikler