12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisPetter Nyquist deler ærlig beskjed om ekteskapet: «Vi har...»

Petter Nyquist deler ærlig beskjed om ekteskapet: «Vi har…»

- Annonse -

Petter Nyquist, kjent fra populære TV-serier som «Petter og Svein» og «Petter uteligger: Fra gata til Nordkapp,» har igjen tatt på seg rollen som dokumentarskaper. Denne gangen har han rettet fokus mot de kommunale leilighetene i Oslo og beboernes hverdag. Serien «Petter – der ingen vil bo» gir et innblikk i livet til en mangfoldig gruppe mennesker som inkluderer enslige, barnefamilier, psykisk syke og rusavhengige.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Petter Nyquist (@nyquistpetter)

- Annonse -

Ideen til prosjektet oppstod for seks år siden, da Nyquist ofte besøkte en venn som bodde i en av Oslos mest beryktede kommunale blokker. Da vennen gikk bort, ble Nyquist inspirert til å ta med kameraene inn i disse miljøene for å dele historiene til dem som bor der. Resultatet er TV-serien som nå ruller over TV-skjermen og har allerede skapt debatt i ulike kommentarfelt.

For å kunne fortelle disse historiene på en autentisk måte, flyttet 45-åringen inn i et av de omtalte leilighetskompleksene for nærmere et år siden. Han delte sitt liv med beboerne i 40 dager, helt frem til 1. juledag. Dette kunne ha vært en utfordrende opplevelse for familien hans, men ifølge Nyquist var de godt forberedt på prosjektet.

«I følge dokumentarskaperen var det uproblematisk å reise fra familien. De skal ha visst om prosjektet lenge før og var godt forberedt på at han ikke skulle komme hjem igjen før 1. juledag,» sier Nyquist.

- Annonse -

Han takker sin kona, politibetjenten Mari Jagmann, for støtten som har vært uunnværlig for prosjektet.

«Uten henne hadde det ikke vært mulig. Jeg er veldig heldig. Mari er raus som lar meg gjøre det, men hun vet også hvor mye det betyr for meg,» uttaler Nyquist til Her og Nå.

Petter og Mari har to barn sammen, Marius (7) og Ingrid (11), og ifølge Nyquist er balansen mellom arbeid og familieliv viktig. Han setter pris på konas evne til å minne ham om å ta et skritt tilbake og slappe av når det trengs.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Petter Nyquist (@nyquistpetter)

«Vi har vært sammen i 15 år, kjenner hverandre godt og har det veldig bra. Hun er en fin person å sparre med. Jeg er ikke så flink til å sette grenser, men når Mari sier at jeg må slappe av og hvile, da tar jeg det på alvor,» ler Nyquist.


TV-serien «Petter – der ingen vil bo» gir seerne en dyptgående innsikt i livet til mennesker som ofte blir oversett i samfunnet, og den utforsker de utfordringene og historiene som preger deres hverdag. Gjennom sitt engasjement og dokumentarisk arbeid bidrar Petter Nyquist til å belyse viktige samfunnsproblemer og gi stemme til dem som sjelden blir hørt.

LES OGSÅ: Niklas Baarli med åpenhjertig helsebeskjed om store utfordringer –  dette sier han

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -