10.7 C
Oslo
torsdag, juni 1, 2023
HjemNyheterKjendisPetter Northug avslører sin nye jobb - dette skal han gjøre nå

Petter Northug avslører sin nye jobb – dette skal han gjøre nå

- Annonse -

Den tidligere langrennsstjernen Petter Northug har et nytt kapittel i vente: han har nylig bekreftet at han skal delta i et kommende humorprogram på TV 2, sammen med den anerkjente norske komikeren Harald Eia. Dette nye prosjektet markerer en interessant vending for Northug, som tidligere har hatt en imponerende karriere både i og utenfor skiløypene​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Petter Northug Jr (@jantelov1)

- Annonse -

Northug, kjent for sine mange triumfer i langrenn, har gitt fansen mange uforglemmelige øyeblikk. Han har blant annet vunnet OL-gull i 50 km klassisk og lagsprint fristil, begge i Vancouver i 2010, samt et sammenlagtgull i Tour de Ski fra 2014/15​1​.

Selv om hans prestasjoner i skisporet har vært enestående, har han også møtt utfordringer utenfor sporten. I 2020 ble han dømt til ubetinget fengsel for råkjøring og mistet førerkortet for livet​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Petter Northug Jr (@jantelov1)

- Annonse -

På tross av dette har Northug fortsatt å være en del av skisporten etter at han la opp. Han har jobbet som skiekspert på TV og har også demonstrert sine evner i ulike sammenhenger, inkludert det å lage en julesang​.

Northugs deltakelse i det nye humorprogrammet, bekreftet av TV 2s programredaktør Katrine Haldorsen, markerer en ny fase i hans karriere. Dette spennende samarbeidet med Harald Eia, en av Norges mest kjente humorister, er en del av TV 2s offensive satsing på norsk humor​.

Del gjerne videre slik at alle dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Vår Staude deler herlige bilde av sin datter –  bare vent til du ser likheten

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -