4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisPer Sandberg og Bahareh Letnes deler ærlige ord forholdet: «Mye konflikt og...

Per Sandberg og Bahareh Letnes deler ærlige ord forholdet: «Mye konflikt og drama..»

- Annonse -

Per Sandberg (63) og Bahareh Letnes (32) har vært et kjent kjærestepar i norsk offentlighet siden de offentliggjorde forholdet sitt i 2018. De har vært med i flere TV-programmer sammen, som «Skal vi danse» og «Charterfeber».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Per Sandberg (@per.sandberg.58)

- Annonse -

De siste årene har det imidlertid vært stille fra paret. De har trukket seg vekk fra rampelyset og begynt å jobbe med noe helt nytt: å drive sin egen bar og hotell i Halden. Dette har ikke vært uten utfordringer, som de nå deler i den nye TV 2-serien «Per & Baharehs Grand Hotel».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Per Sandberg (@per.sandberg.58)

Serien viser hvordan kjendisparet åpner et hotell og en bar uten tidligere erfaring i bransjen, og hvordan de må jobbe hardt for å få det til å fungere. I en pressemelding før premieren uttalte Sandberg: «Her kommer det mye rart, altså. Vi var amatører da vi startet, så folk får dømme etter hvert. Jeg har mest lyst til å reise bort når serien skal gå på TV».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Per Sandberg (@per.sandberg.58)

- Annonse -

Men selv om serien lover drama, er det også mye samhold og kjærlighet mellom Per og Bahareh. De har begge bydd på seg selv og åpnet opp om utfordringene de har møtt på underveis. «Man vil se at det blir konflikt og drama. Samtidig så det er samhold i bunn, og vi bygger oss opp igjen», uttalte Sandberg i en av episodene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Per Sandberg (@per.sandberg.58)

Selv om de har valgt å forlate rampelyset, har de ikke klart å unngå medieoppmerksomhet helt. I et intervju med TV 2 innrømmet de at det å drive et hotell sammen kan være utfordrende for forholdet deres. «Det har vært heftige perioder, og det har påvirket forholdet vårt», sa Letnes i intervjuet.

Sandberg la også til: «Vi har hatt noen tøffe runder. Det er ikke alltid like enkelt å jobbe sammen og være kjærester på samme tid. Men vi har lært mye om oss selv og hverandre underveis».

De avslørte også at de ikke alltid er enige om hvordan de skal drive hotellet. «Per og jeg forhandler nå om vi skal fortsette å drive hotellet. Jeg har sagt ja, men Per er usikker. Så jeg vet ikke helt hva som skjer, kanskje ender jeg opp med å drive det alene, og Per jobber litt», fortalte Letnes.

Tross utfordringene ser det ut til at de begge er glade i å drive hotellet og jobbe sammen. Som Sandberg sa i en av episodene: «Vi er nok litt gærne som gjør dette, men vi er også utrolig glade i hverandre og i å jobbe sammen».

Serien gir et innblikk i livet til et kjendispar som har tatt på seg en stor utfordring, og viser at det ikke alltid er like enkelt å drive bedrift og ha et forhold samtidig.


Vi heier på dem begge to og håper at alt kommer til gå bra.
Og vi gleder oss masse til å se på alle episodene. 

LES OGSÅ: Märtha Louise med ærlig beskjed –  som alle burde få med seg: «Jeg er…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -