15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisPer Sandberg og Bahareh Letnes avslører den triste beskjeden: «Det er jo...

Per Sandberg og Bahareh Letnes avslører den triste beskjeden: «Det er jo bare trist»!

- Annonse -

Tidligere politiker Per Sandberg(62) og Bahareh Letnes(32), skapte allmenn oppstandelse da de stod frem som kjærester etter deres famøse reise til Iran.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av NRK Nyheter (@nrknyheter)

- Annonse -

Det var mange skeptikere som trodde at deres forhold kun var et PR-stunt, og at det umulig hadde oppstått søt musikk mellom de med en aldersforskjell på 30 år. Nå har de motbevist for alle at de elsker hverandre og sammen har de startet en bar i Halden som har blitt veldig populær.

Grand Bar Halden søker medarbeidere!

Ønsker en ekstrainntekt og har godt humør kan vi tilby deg jobb i et trivelig men travelt barmiljø.

Send SMS til 93063663

Publisert av Per Sandberg Søndag 8. mai 2022

Tidligere i år startet paret med renovering av en ny bar på Hotel Victoria i Fredrikstad, som skulle stå ferdig i månedsskiftet juli-august nå i år, men planen har ikke gått helt som planlagt og nå er baråpningen utsatt på ubestemt tid.
«Vi hadde veldig lyst til å bygge noe helt nytt, og det gjør vi nå, men det har vært mange utfordringer. Vi skulle jo stått i Fredrikstad nå og servert god vin og tappet øl fra 1. juli, men da vi var der for 14 dager siden så det ut som en slagmark.

Det er jo bare trist. Det er mange fra Fredrikstad som har etterlyst oss og gleder seg til det kommer et nytt tilbud i området, så det er synd vi ikke er i gang ennå», sier Per Sandberg ifølge Nettavisen.

- Annonse -

Han forteller også at de har undervurdert utbedringene på prosjektet, samt problemer som har oppstått som en følge av krigen i Ukraina, både når det gjelder materiale, arbeidskraft og den kraftige prisøkningen.


«Den omsetningen vi så for oss for å avdempe risikoen da vi gikk inn i prosjektet, er nå borte. Da snakker vi millioner altså», sier Sandberg.

Vi ønsker Per Sandberg og Bahareh lykke til med oppussingen!
Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Prins William i sorg etter det triste dødsfallet: «Jeg er dypt lei meg»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -