10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisPer Sandberg og Bahareh Letnes åpner opp med sørgelige beskjeden om forholdet:...

Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner opp med sørgelige beskjeden om forholdet: «Vi har…»

- Annonse -

Tidligere stortingspolitiker Per Sandberg(63) var medlem av Fremskrittspartiet og satt på Stortinget i flere perioder. Han var også nestleder i partiet og statssekretær i regjeringen Solberg. Han trakk seg imidlertid fra politikken etter en omstridt reise til Iran i 2018, med kjæresten Bahareh Letnes(32).

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av NRK Nyheter (@nrknyheter)

- Annonse -

I dag driver Per og Bahareh «Grand Bar» og «Grand Hotell» i Halden, som har fått mye oppmerksomhet i media på grunn av eierne, men som allikevel har blitt en suksess og en populær destinasjon i Halden.

Det har også fått sin egen TV-serie på TV2 med «Per og Bahares Grand Hotel», hvor vi får et innblikk i parforholdet og samarbeidet i driften av baren og hotellet.
«Vi har ikke hatt tid til å være kjærester ettersom det har vært så mye jobbing.
Vi startet dette prosjektet med å være 80 prosent kjærester og 20 prosent partnere, nå er vi 80 prosent partnere og 20 prosent kjærester», sier Per Sandberg ifølge Dagbladet.

– En av de ansatte har sovna 😅 Ikke alt er like lett å oversette når man er stressa. Har du sett «Per og Baharehs Grand Hotel» enda?

Publisert av TV 2 Mandag 20. mars 2023

Per og Bahareh har et problem med at en av dem alltid må være i baren på grunn av alkoholreguleringer, noe som gjør det vanskelig for paret å dra på stevnemøter.
Imidlertid virker det ikke som om Bahareh bryr seg om hvor mye tid og innsats jobben tar. Per sier stolt at de begge liker å jobbe, og de er lykkeligst når de er opptatt.


- Annonse -

Til tross for den nye arbeidslivsstilen, har den ikke ødelagt romantikken deres, men de innrømmer å ha noen problemer. De var tidligere åpne om ønsket om å få barn, og Bahareh har uttrykt sin interesse for å bli fosterforelder, men akkurat nå er jobben førsteprioritet.

LES OGSÅ: «Kompani Lauritzen»: Christopher Robin Omdahl bryter stillheten etter program exit: «Endelig har jeg…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -