Annonse

Pensjonisten nekter og bo på eldresenter de siste årene – Nå har han en annen plan!

Av

Terry Robinson, fra Spring, Texas, bestemte seg for å se hva de kunne gjøre når de bare hadde pensjonen og leve av, hvordan de skulle klare seg fremover og hvor de skulle bo.

Deres drøm var at de aldri skulle komme på et sykehjem eller gamlehjem, de ville finne bedre alternativ.
Terry begynte å utforske muligheter for alternativ bo form og han ville se hvordan de kunne ha et godt liv på best mulig måte, og det han fant ut ble en kjempe suksess, og det har spredd seg som ild i tørt gress på nettet.
Terry har skrevet et innlegg på Facebook hvor han forteller om planene sine:


Han starter med å skrive: «Ikke noe gamlehjem for oss! Vi sjekker inn på Holiday Inn!»
Han skriver at kostnadene for en eldrebolig ligger på rett under kr. 2000,- pr. dag, og dette mener han er dyrt og det finnes andre alternativer.

Han har sjekket opp Holiday Inn kjeden og her får man en bedre pris på langtids opphold og i tillegg får de pensjonistrabatt. Så pr. natt blir det rett under kr. 500,-.

Bilde: Kilde

Om de ønsker kan de få frokost, lunsj og middag i hvilken restaurant de vil, eller room service for et lite tillegg, da betaler de ca. kr. 1.300,- pr. døgn.


Pixabay

Inkludert i dette får de tilgang til svømmebasseng, vaskemaskin, tørketrommel, treningsrom, gratis tannkrem, sjampo og såpe.

Pixabay

Og de må ikke bo der, de kan reise videre når de vil på et annet Holiday Inn hotell, hvor som helst i verden.
Det beste av alt er at de føler seg trygge, og er vel ivaretatt!
Får du familiebesøk så finnes det rom hvor familien sikkert kan ta seg en liten mini ferie og barnebarna kan bruke svømmebassenget.

Hørtes ut som en fortreffelig måte å bo på, og dette høres ut som et godt bo alternativ for noen og enhver. Dette pensjonist paret har virkelig en fin tid i møte. Denne idèn burde flere høre om! Del videre slik alle du kjenner kan få inspirasjon til en spennende pensjonist tilværelse.

LES OGSÅ: Tenåringen håner pensjonisten på stranden – Da gir 70 åringen et fantastisk svar som snur hele situasjonen! HA HA!

Forsidebilde: Kilde
*bildet er kun en illustrasjon*

Relaterte artikler