Annonse

Pauline(86) ble frastjålet vesken sin på handletur! – Nå gråter hun i filmen med hjerteskjærende melding til tyvene!

Av

Pauline Walker (86) la ut en hjerteskjærende video på Instagram etter at vesken hennes ble stjålet mens hun var ute og handlet i Coalville, Leicestershire, England.

Det bare var £ 10 pund i vesken, men det viktigste for henne var medisinen hun hadde i vesken.
Pauline hadde vært på en kafe på et shoppingsenter da hun ble frastjålet vesken sin. I det hun satte seg ned med en kopp te og en kakebit la hun fra seg vesken på en benk siden av seg, men i et uoppmerksomt øyeblikk var plutselig vesken borte.
Hun var helt knust når hun kom hjem til mannen sin!

Hennes hengivne ektemann, Geoffrey (89), la raskt inn en appell på Instagram-kontoen sin.


Pauline lener seg mot sin manns skulder, merkbart rørt og med tårer som renner nedover kinnet. Geoffrey oppfordrer enhver som vet noe hendelsen om å ta kontakt slik at Pauline kan få igjen vesken, som hun elsket og den hadde stor affeksjonsverdi for henne.
Paret, som har vært gift 68 år har nå over 123 000 følgere etter appellen deres og de ble invitert på TV-showet for å snakke om hva som skjedde.

Etter at klippet hadde gått viralt ble paret invitert på TV-programmet «This Morning» og de vant £ 1000 pund for å kjøpe en ny veske.

På spørsmål om de hadde fått vesken tilbake, svarte mannen hennes: «Vi har gått videre etter dette».
De har fått enormt mye støtte, og Pauline har fått tilsendt blomster og opptil flere vesker!


Det er virkelig ikke greit å stjele, uansett alder. Men det er allikevel godt å se at hun og mannen får så utrolig mye støtte etter den triste hendelsen.

LES OGSÅ: Sykepleieren ser på den den eldre kvinnens hender – Da ser hun en detalj på bildet sjokkerer alle!

Relaterte artikler