Annonse

Paret var overlykkelige da de fikk tvillinger – Men plutselig finner ektemannen ut at de har to forskjellige fedre!

Av

En kinesisk fødte tvillinger fra forskjellige fedre, en sjokkerende sannhet som kom fram etter en DNA-test, rapporterte lokale medier.
En kvinne fra Kinas by i Xiamen i Fujian-provinsen ba om en farskapstest for å fullføre fødselsregistreringen for hennes nyfødte babygutter.
DNA-testene avslørte at babyene var fra forskjellige fedre.

Pixabay

Det er et ekstremt sjeldent tilfelle av det som kalles «heteropaternal superfundundation.»
Beijings Zhongzheng rettsmedisinske identifikasjonssenter og utøveren som produserte farskap rapporten, forklarte China News Weekly at oddsen for at dette skjer er én av 10 millioner.
Først må moren produsere to egg i stedet for ett i samme måned [for å få tvillinger]. For det andre må hun ha samleie med to menn på veldig kort tid for å gjøre det mulig.
Resultatene viste at barna har samme mor, men ikke samme far. De har minst to fedre.
Kvinnen beskyldte først mannen sin for å forfalske resultatene av DNA-testen, kvinnen måtte senere innrømme at hun hadde hatt en affære med en annen mann.

Bilde: Pixabay

Den sjokkerte faren, som ifølge rapportene mente at babyene hadde «påfallende forskjeller» sa til lokale medier at han absolutt vil ha sitt eget barn, «men jeg er ikke villig til å oppdra andres barn» sier han til China News Weekly.

Del gjerne videre denne historien med dine venner. 


LES OGSÅ: Da barnebarnet forlovet reiste hun til bestefaren i karantene –  Hun måtte stå utenfor vinduet!


Relaterte artikler