-2.1 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHistorierParet kjøper et historisk 140 år gammelt hjem - bare vent til...

Paret kjøper et historisk 140 år gammelt hjem – bare vent til du ser på innsiden!

- Annonse -

Et par har nylig kjøpt et historisk hjem som er 140 år gammelt, og oppdagelsene de har gjort i dette huset har vært intet mindre enn forbløffende. Da de kjøpte hjemmet, hadde de ingen anelse om at de ville oppdage så mange av husets hemmeligheter.
Huset er lokalisert i Leavenworth i USA, som ble grunnlagt i 1854 og er kjent som Kansas’ første by. Den gang fungerte byen som en gateway for pionerer som søkte eventyr vestover mot Oregon og California. Byens rike historie gir et fascinerende bakteppe for de skjulte skattene som har blitt avdekket i det gamle hjemmet.

Thad og Robin Krasnesky har gjort bemerkelsesverdige oppdagelser fra husets rike fortid. Ved å utforske sin 9000 kvadratmeter store bolig, har paret avdekket gjenstander som gamle fotografier, brev, og en presentasjonsstokk fra borgerkrigstiden, som de returnerte til den opprinnelig
En av de mest spennende funnene kom da de avslørte et skjult rom bak en bokhylle, hvor de fant et lommeur og en haug med klassiske bøker. I tillegg snublet de over to krukker med sølvmynter fra 1890- og 1916-årene under et løst gulvbrett på loftet.

The theme of this years Halloween party was Clue. Robin was Col. Mustard and I was Mr. Scarlet. There was a murder to be…

Publisert av Krasnesky Manor for Wayward Cats Søndag 15. oktober 2023

- Annonse -

Parets oppdagelsesreise fanget oppmerksomheten til lokale medier som KCTV5 News, og han har nå etablert en Facebook-side, «Krasnesky Manor for Wayward Cats», for å dele sine kontinuerlige funn med offentligheten. Han arrangerer også metalldetektorfester for å oppdage flere historiske skatter i husets hage, og donerer inntektene til det lokale historiske samfunnet.


Paret ser på seg selv mer som voktere av husets rike fortid enn som tradisjonelle huseiere, og deres historie viser hvordan fortiden kan berike nåtiden, og skape en levende forbindelse til lokalhistorien.

LES OGSÅ: Dette er Tone Damlis ærlige ord etter at hun røyk ut av Stjernekamp: «Jeg har vært….»

- Annonse -

Se video og hør deres historie her:

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -