4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemFamilieParet gifter seg på nytt, etter et ekstremt vekttap! WOW! helt utrolig.

Paret gifter seg på nytt, etter et ekstremt vekttap! WOW! helt utrolig.

- Annonse -

Tenk å motta beskjeden om at din helsetilstand er livstruende dårlig, rett etter du har giftet deg og gitt ditt JA til den du elsker.
Rett etter at William og Janice Robertson den hadde giftet seg, fikk de en dårlig nyhet om at William hadde fått en en sterk form for Diabetes.
De bestemte seg samme, nå skulle de gå ned i vekt begge to. De ville jo ikke risikere å miste livet pga. dårlig helse.

De hadde en plan om å bli gamle sammen, og leve lykkelig i alle sine dager. Men skulle dette skje, måtte de faktisk endre livsstil totalt, og bestemme seg for å sammen gå ned i vekt.

- Annonse -

Før de giftet seg, var de ikke så opptatt av hverken livsstil eller kosthold. De kunne spise hva som helst, uten å tenke seg om.

Janice sier: Vi var så forelsket, at ingen av oss brydde oss om helsen.

De fikk brått et nytt perspektiv på livet, for de ønsket å leve hele livet sammen.

- Annonse -

Dette paret fikk dårlige nyheter rett etter bryllupet, men det ga dem motivasjon til å totalt endre livsstil å ta tak i helsen. De skulle ned i vekt, og de skulle gjøre det sammen. De motiverte hverandre, laget morsomme konurranser sammen, og til sammen mistet de over 90 kg.

Janice sier: Vi er bestevenner, og vi gjør alt sammen. Alt ble så mye lettere da vi også gjorde det til en konkurranse. 

Bryllupsklokkene ringer på nytt

Når de så tilbake på bildene fra deres første bryllup, forstod de at de egentlig så ganske ulykkelige ut. De bestem seg for å gjennomføre bryllupet en gang til.
De var kjempe stolte over den totale forandringen begge hadde gjennomgått, og ønsket å vise til alle hvor mye mer forelsket det var etter å ha vært gift i 10 år.

Bilde: SWNS.com

Janice forteller i etterkant at hun faktisk ikke likte brudekjolen sin i det hele tatt i sitt første bryllup.  Hennes størrelse var såpass stor at han hadde problemer med å finne klær som passet henne. Andre gangen hun giftet seg var det mye lettere å finne brudekjole som hun virkelig likte. Hun kunne faktisk prøve hver eneste kjole, helt til hun fant den hun likte best. Willam hadde også et lignende antrekk på sitt første bryllup, så han den gang ut som en helt annen mann.

 


Janice sier: Jeg har en flott mann, og jeg elsker han over alt på jord!  Og nå kan jeg elske han hele livet også.

Moren til Janice sier følgende: Det var en fantastisk dag, Vi brydde oss ikke om været i det hele tatt. Det var en dag med veldig mye følelser, jeg gråt og lo om hverandre. Jeg er så stolt av dem- shared.

Liker du historien til dette paret, la deg gjerne inspirere. Del gjerne videre med dine venner på facebook!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -