-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemEntertainmentParet går forsiktig ut på dansegulvet - sekunder senere så jubler publikum...

Paret går forsiktig ut på dansegulvet – sekunder senere så jubler publikum av begeistring

- Annonse -

Hvert år arrangerer The Capital City Shag Club det prestisjefylte arrangementet «Shag Extravaganza» i hjertet av Columbia, Sør-Carolina.
Dette spennende dansearrangementet har blitt et høydepunkt for dansentusiaster, og det tiltrekker seg talent fra hele landet. I 2016 tok Jeremy og Kalin verden med storm da de raskt svingte seg til topps på dansegulvet og vant tittelen som nasjonale mestere.

Bilde: Youtube skjermdump

Shag Extravaganza er en årlig hyllest til Shag-dansen, en populær pardans som har sine røtter i Sør-Carolina. Arrangementet samler dansere og shag-entusiaster fra forskjellige steder for å feire denne swingende dansestilen. Med musikkens taktslag og føttene som glir elegant over dansegulvet, er Shag en dans som symboliserer glede, fellesskap og ekte mestringsglede.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Det året skilte to dansere seg ut som ekte mestere på Shag Extravaganza. Jeremy og Kalin imponerte alle med sin dyktighet og lidenskap for Shag-dansen.
Deres overlegne ferdigheter og samspill på dansegulvet gjorde dem til vinnere av den ettertraktede tittelen «Nasjonal Mester.» De vant ikke bare konkurransen, men også hjertene til publikum som vitnet deres imponerende opptreden.
Jeremy og Kalin har vist at Shag-dansen lever videre og blomstrer. Deres prestasjon er en inspirasjon for alle som deltar i Shag Extravaganza og for de som er lidenskapelige til pardans generelt.

Se video her:

LES OGSÅ: Etter den sjokkerende beskjeden – gjør Gjert Ingebrigtsen drastiske grep

- Annonse -

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -