10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisParet fra «Grenseløst forelsket» deler gladmelding om familieforøkelse

Paret fra «Grenseløst forelsket» deler gladmelding om familieforøkelse

- Annonse -

I den første sesongen av det hjertevarme TV-programmet «Grenseløst forelsket» ble seerne introdusert for det unike og inspirerende paret Siri Maria Tjelta (32) og Emason Mshana(41), en karismatisk mann fra Tanzania.
I «Grenseløst forelsket» får seerne et glimt inn i den unike opplevelsen av å forelske seg på tvers av landegrenser, samtidig som den utforsker den komplekse prosessen som oppstår når man ønsker å skape et felles hjemland med sin kjære.
Vi fikk følge Siri og Emasons reise gjennom en emosjonell og utfordrende prosess for å kunne bo sammen i samme land. Det var en lang prosess for å få Emason til Norge.

Publisert av Siri Maria Tjelta Lørdag 1. oktober 2022

«Vi søkte om familiegjenforening etter at vi giftet oss, men det er en lang prosess. Det er et komplisert og til tider umenneskelig system man må gjennom. Vi har tatt på oss en utfordring, men det er verdt det når belønningene i enden er så store, forteller Siri til Se og Hør.
Det lykkelige paret som nå bor i Bergen avslørte nylig gladnyheter om at de venter barn, og nå for noe uker side fikk de datteren Kaya.

Publisert av Siri Maria Tjelta Tirsdag 25. april 2023

- Annonse -

«Hun er snart syv uker gammel. Det har vært utrolig koselig å bli foreldre, og hun er virkelig helt herlig. Jeg var litt medtatt i begynnelsen, så da er det greit å være to. Emason er en fantastisk pappa og gjør alt han kan for lille Kaya. Det setter jeg veldig pris på. Det er lite søvn naturlig nok, men det var vi egentlig litt forberedt på», sier Siri til Se og Hør.
Paret deltar i sesong 4 av programmet «Grenseløst forelsket» hvor vi får følge paret i deres kamp for å få innvilget familiegjenforening og permanent opphold for Emason.


Vi gratulerer Siri og Emason med deres vakre datter, Kaya, og ønsker dem all lykke og glede i fremtiden. Med deres kjærlighet som broer over landegrenser, er vi sikre på at deres historie vil fortsette å berøre og inspirere oss alle. Lykke til videre, Siri og Emason!

Del gjerne videre slik at enda fler kan få med seg denne gladmeldingen. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Trude Drevland åpner opp om med ærlige ord – om den utrolige tøffe tiden

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -