Annonse

Paret er født på samme sykehus, på samme dag – Når de gifter seg må bestemoren avsløre sannheten!

Av

Jessica Gomes og Aaron Bairos møttes i 2007 som elever ved rivaliserende videregående skoler i Taunton, Massachusetts, USA.
Gjensidige venner av de to presset dem til å komme i kontakt med hverandre, og de begynte snart å date.
De to skjønte snart at de hadde mye mer til felles enn de først trodde.
Utrolig nok ble både Jessica og Aaron født lørdag 28. april 1990 på Morton Hospital i Massachusetts, USA.
Ikke bare det, men ifølge en avisutklipp bestemoren har tatt vare på, var de de eneste babyene som ble født på sykehuset den dagen.

Saken fortsetter nedenfor bildet.


«Veldig tidlig fant vi ut at vi hadde bursdag på samme dag, så koblet vi sammen alle brikkene og fant ut at vi var født på samme sykehus, på samme tid», forteller Jessica.

Og ikke nok med det, det at de to ble født på samme sykehus akkurat den dagen, gjorde sitt til at foreldrene og deres nyfødte babyer også hilste på hverandre den helt spesielle dagen, 28. april 1990.
Etter ni år som kjærester fridde Aaron og foran en stor forsamling sa de ja til å tilbringe resten av sine liv med hverandre.

Bilde: Facebook skjermdump

«Jeg visste helt fra begynnelsen av at han var annerledes – han var respektfull og han fikk meg til å le! Ingen andre kan gjøre det. Fra starten visste vi begge at vi var rett for hverandre» sa Jessica til People.
Jessica og Aaron giftet seg i Holy Family Church i East Taunton, et sted der de siste fem generasjonene i Jessicas familie har giftet seg.


Se og hør hele historien her:

Dette var virkelig en helt utrolig hendelse! Livet er virkelig fullt av tilfeldigheter. 
Tror du også på skjebnen kanskje? Del gjerne videre denne utrolige historien! LES OGSÅ: Fjern mugg på badet med bare 1 ingrediens: Helt uten giftige kjemikalier!

Relaterte artikler