Annonse

Paret dør i en tragisk bilulykke– 4 år senere skjer det et mirakel som sjokkerer alle!

Av

Liu Xi og Shen Jie hadde vært gift i 2 år da de bestemte seg for å forsøke å få barn gjennom prøverørs befruktning. Paret hadde befruktede embryoer på et sykehus i den østlige byen Nanjing i Kina
Men, paret omkom i en bilulykke i 2013 bare fem dager før det befruktede egget skulle settes inn i Lius livmor.

Bilde: Kilde

Etter denne tragiske ulykken startet foreldrene til paret en juridisk kamp for å få tilgang til parets embryoer. Etter 3 år med en lang og komplisert kamp fikk de frigitt embryoene.
Det er ikke lov med surrogater i Kina, så de måtte finne aldre alternativer utenfor Kinas grenser. Ved hjelp av et ikke lovlig surrogatbyrå reiste de til Laos for å finne en surrogatmor.

Pexels

Det neste problemet var å få barnet tilbake til Kina. Barn som er født ved hjelp av surrogatmor utenfor landet må ha en DNA-test som viser at en av de biologiske foreldrene er kinesisk statsborger.
For å løse dette problemet tok de med seg surrogatmoren fra Laos tilbake til Kina på turistvisum. Familien ordnet det slik at hun kunne føde på et privat sykehus i Kina.


Bilde: Kilde

I desember 2017 kom den glade nyheten om at foreldrene som hadde omkommet hadde fått et barn, 4 år etter bilulykken.

Bilde: Kilde

Barnet ble holdt på sykehuset i 15 dager, til alle fire besteforeldre ga blod og DNA-test, og de ble forsikret om at barnet var faktisk deres barnebarn, og at begge foreldrene var kinesiske statsborgere.
Besteforeldrene er overlykkelig over sitt barnebarn, og mormor Hu Xingxian forteller at han ligner på pappaen sin, men har øynene til datteren hennes.

Del videre den sterke og rørende historien med dine venner!


LES OGSÅ: Mannen forlater kone og barn, etter at hun blir utsatt for tragisk brannulykke! Se hvem som hjelper henne!

Forsidebilde: Garnet Valley Press

Relaterte artikler