Annonse

Par smittet av Covid-19 – Døde med 6 minutters mellomrom

Av

I en video som ble lagt ut på Twitter, kunngjorde NFL-agent Buddy Baker at begge foreldrene hans døde søndag 1. april etter å ha blitt smittet av COVID-19 viruset.
«For bare noen uker siden var de i perfekt helse. Vi lever i en verden av ‘det kan ikke skje meg, det kan ikke skje med oss, det kan ikke skje med familien min.’ Vel, det skjedde med oss, «sa Buddy Baker.
Foreldrene hans som var gift i over 50 år, og døde med «seks minutters mellomrom.» Han kom ikke nærmere inn på om hvilken tilstand foreldrene var i og hvor de bodde i, men ifølge hans offisielle side er han en innfødt i New York.

Han forteller at foreldrene hadde perfekt helse inntil for 3 uker siden. Begge hadde besøkt legen og de hadde fått beskjed om at de hadde fått et snev av lungebetennelse, og at det ville gå over.
Foreldrene ble ikke bedre, heller verre. De dro til sykehuset 19. mars for en sjekk, og faren ble innlagt mens moren ble sendt hjem igjen. Og dette skyldes at faren var kunne være i risikogruppen siden han hadde astma, ifølge ABC News.

 

Bilde: Privat

Faren testet positivt for COVID-19 og ble overført til ICU, mens moren var hjemme og bare ble dårligere og dårligere.
Buddy fikk en telefon fra sykehuset om at faren ikke kom til å klare seg gjennom dette. Han ble bekymret for moren for hun var allerede veldig svekket, og han var redd for at hun skulle få et angstanfall.
I samarbeid med legene ble det bestemt at moren skulle legges inn på sykehuset for «forebyggende tiltak.»
Etter 45 minutter ble Buddy oppringt fra sykehuset om at moren hadde blitt drastisk dårligere og det var alvorlig.
«I løpet av rundt fem til seks timer fikk jeg beskjed om, fra to separate leger, på telefon, at hver av foreldrene mine mest sannsynlig ikke kom til å klare det» sa Buddy, men han var optimistisk med tanke på moren, som ennå ikke hadde blitt behandlet.


Dagen etter fikk han beskjed om at ingen av de ville klare seg, for flere organer i kroppen var allerede nedbrutt. De ble lagt i respirator på samme rom slik at de kunne få være sammen og holde hverandre i hendene den siste tid på jord.
29. mars ble respiratorene koblet ut med 6 minutters mellomrom.

Hvil i fred! 
La oss sende familen mange hjerter og klemmer, kondolerer så mye. 

LES OGSÅ: Mann (53) er innlagt med koronavirus –  Han beskriver symptomene med egne ord!


Relaterte artikler