Annonse

Pappaen var lei av at sønnen på 12 år ikke svarte på telefonen – da fant han en genial løsning som nå hylles av alle!

Av

Nick Herbert har kommet med en uvanlig løsning på et problem mange foreldre møter på når barnet deres blir tenåring og ikke svarer på telefon eller tekstmeldingene.
Da han ga sønnen mer frihet rundt 12-årsalderen, hadde Herbert bare et ønske og det var at han skulle si fra hvor han var i løpet av dagen. Men sønnen Ben var ofte opptatt med å spille videospill med vennene sine og enset ikke telefonen.

Bilde: Pixabay ( bildet er kun en illustrasjon) 

Den frustrerte faren sendte tekst etter tekst, i håp om en oppdatering om sønnens oppholdssted, men mesteparten av tiden forble meldingene hans ubesvarte.
Da kom han opp med en idé, enn app, ReplyASAP, som lar brukerne sende viktige meldinger som ikke kan ignoreres
Appen er tilgjengelig på Google Play, og ble fra 2017 lastet ned mer enn 75 000 ganger. Det er mange bekymrede foreldre der ute.

Når mottakeren mottar en melding fra avsenderen kan han ikke lukke appen, det går en alarm som kan slås av ved å velge et av alternativene – enten snooze eller å avbryte den.
Avsenderen får et varsel som indikerer at mottakeren har sett meldingen, og hvilken av de to knappene som er blitt trykket på.


Bilde: Kilde

Appen er for øyeblikket bare tilgjengelig for Android-brukere og er gratis. Hvis du ønsker å koble den til mer enn en person, starter prisen imidlertid på 1,27 dollar. Nick Herbert nevnte at han vil gi ut en iOS-versjon i løpet av nær fremtid.
Se video og hør mer om appen her:

Hva syns du om denne oppfinnelsen? Del gjerne videre denne geniale historien med dine venner!

LES OGSÅ: Moren blir lei av at barna aldri svarer når hun ringer –  Da fant hun på den geniale løsningen!

Relaterte artikler