Annonse

Pappaen lar datteren på 3 år være alene på kjøkkenet en liten stund! Når han kommer tilbake får han sjokk over det han ser!

Av

Alle med barn har vel hatt eller har noen søte små historier å fortelle om noen helt uventede hendelser.
Man vet liksom aldri hva som venter en med smårollinger i huset, og det skulle denne pappaen få kjenne på. For han ville aldri trodd i sin villeste fantasi at hans datter, Olivia, skulle nesten «angripe» yoghurten!
Arron Whysall, 27, kom inn fra hagen en lørdag ettermiddag for å finne Olivia smilende og latterfull med 18 tomme bokser med yoghurt foran henne!

I absolutt vantro spurte pappaen, Olivia, om hun hadde spist alle yoghurtene, og hun kunne smile stolt og bekreftende og svare «ja» – mens hun fortsatt holdt skjeen sin og spiste skriver Today. 
Arron var så lamslått av sin datters noe «rampete» påfunn, men etter å ha tørket all yoghurt fra ansiktet hennes, bestemte Arron seg for å ta et bilde å legge det ut på Facebook som et bevis på Olivias utrolige bragd.

Bilde: Facebook skjermdump

Og kommentarene har strømmet inn og mange var imponert over Olivias yoghurt spising, og at hun klarte å få i seg alle uten å søle!


For ei fantastisk herlig jente, har snakker vi ekte rampestrek!
Del gjerne videre med dine venner!

LES OGSÅ: Den slurvete billisten feilparkerer – Da legger politiet igjen den geniale beskjeden som hylles over alt!

Relaterte artikler