Annonse

Pappaen dreper sin 6 år gamle datter før han tar livet av seg selv – I hans begravelse gjør moren noe uventet!

Av

Nikki Flux-Edmonds(51), fant sin seks år gamle datter, Keziah bevisstløs ved siden av ektemannen Darren, 44, da hun kom hjem fra jobb i juni 2016. Nikki hadde bedt mannen se etter datteren mens hun var på jobb.

Da politiet ankom hjemmet hennes i East Crowes på Isle of Wight, fant de Keziah bevistløs på Nikkis soverom, og familiehundene var også døde. Hun ringte ambulanse og Keziah ble brakt til sykehuset, men livet stod ikke til å redde.
Rettsmedisiner konkluderte med at Keiziah døde av drukning, Darren hadde hengt seg selv.


Ifølge Daily Mail gikk ektemannen Darren på antidepressiva og hadde kognitiv atferdsterapi, men ingen tiltak ble iverksatt da han fortalte legene at han hadde drømt om å drepe familien og han var også overbevist om at kona hadde en affære.

Bilde: Facebook skjermbilde

Nikki har siden opprettet en innsamlingsaksjon kalt Keziah’s Kindness, som er dedikert for å anonymt hjelpe opptil 600 barn i året med å få donert julegaver og klær.


Nikki fortalte at hun sendte blomster til Darrens begravelse “ fordi Kezi ville”.
Hun sa:
«Det er en veldig komplisert følelse. Jeg hater ham ikke, for jeg forstår ikke hvorfor han gjorde det.
Jeg har ingen følelser for ham, men jeg vil stå opp for ham, og for hvordan han kunne blitt behandlet bedre.
Jeg har ikke jevnlig kontakt med Darrens familie, men jeg sender dem julegaver og bursdagsgaver, fordi Kezi ville det»

For en stor ting å gjøre når man opplever noe så traumatisk! Det hele endte veldig tragisk, men hun er virkelig en inspirasjon for mange! La oss dele dette videre for å hylle denne kvinnen!

LES OGSÅ: Foreldrene er helt sønderknust og holder rundt sin nyfødte døde baby! Mammaen ber han komme tilbake til livet!

Relaterte artikler