18.8 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Mennesker På skoleforestillingen venter moren spent på den autistiske sønnens replikker - Plutselig...

På skoleforestillingen venter moren spent på den autistiske sønnens replikker – Plutselig tar læreren mikrofonen fra han!

- Annonse -

På nettet er det flere som er rasende etter at en viral video viste en lærer ta en mikrofon bort fra et autistisk barn under et skoleforestilling.
Dessverre har historien og videoen blitt redigert for å fortelle en oppsiktsvekkende historie, men ikke hele sannheten.
Kent Squires og Amanda Riddles seks år gamle sønn Caleb, har høyt fungerende autisme, og han gledet seg og var spent på å spille rollen som kalkun i Thanksgiving kostymet.

Som sett i videoen, snapper læreren imidlertid mikrofonen vekk fra ham umiddelbart før han kan si linjen sin.
Caleb blir ganske forferdet, og publikum er ikke helt sikre på hvordan de skal reagere. Noen ler ubehagelig, men det er kanskje åpenbart at alle vet hva læreren gjorde, og det så ikke bra ut.
Etter denne hendelsen har læreren mottatt flere skremmende trusler, men denne saken har flere sider.

- Annonse -

Bilde: Youtube skjermdump

Læreren hadde ingen onde hensikter og hun syns hendelsen er fryktelig leit.
Hun vil ikke bli husket som læreren som gjorde alt hun kunne for at en ung gutt med autisme kunne få gleden med å stå på scenen. Og hun vil heller ikke bli husket som læreren som gjorde alt hun kunne for å hjelpe Caleb til tross for foreldrenes manglende oppfølging og planlegging.

Når stykket nesten er over, begynner den redigerte “viral video”.
Alle de andre øyeblikkene før der blir ignorert, vi ser bare Caleb stå å vente tålmodig på sin tur, da han i virkeligheten har hatt mikrofonen flere ganger.
Stykket avsluttes, og en lærer fjerner mikrofonen, men IKKE av ondskap, men fordi den endelige siste linjen var hennes signal for å gjøre det. Hun straffet ikke Caleb, og hun visste ikke hva han planla å si, ifølge nicerdays.

- Annonse -

Bilde: Youtube

I følge skolen hadde ikke foreldrene gitt beskjed om at Caleb skulle delta i forestillingen. De hadde ikke gitt skriftlig tilbakemelding som forventet og han var heller ikke på generalprøven. På forestillingsdagen ombestemte de seg, og skolen forsøkte å imøtekomme deres forespørsel med å finne et kostyme som kunne passe inn.

Hvert barn skulle si noen verselinjer som passet inn i historien En kalkun ble ikke opprinnelig inkludert, men læreren hans fant et kostyme og gjorde sitt beste for å inkludere Caleb i stykket til tross for familiens fullstendige manglende planlegging.
Se filmen her: 

LES OGSÅ: Gutten (8) med Downs syndrom og autisme gir opp og legger seg ned – Da har læreren en genial løsning!

Syns du dette var greit å gjøre dette av læreren? Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet! 

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Mobilen til 15 åringen eksploderte – Nå vi han advare andre mot den skjulte faren!

Colton Pingree fra California, USA, sovnet mens telefonen hans sto på lading med en bærbar lader, ifølge Daily Mail. Dette er vel noe mange kan...

Nå forteller Runar Søgaard sannheten om livet med Carola; «Jag har varit tyst i alla år»!

Runar Devik Søgaard (53) er norsk ledelseskonsulent og musikkonsulent og bosatt i Stockholm. Han er viseadministrerende direktør i «The Academy of Scandinavian Leadership», men eier...

Tiril Sjåstad Christiansen deler gode nyheter midt i graviditeten!

Farmen programlederen Tiril Sjåstad Christiansen(25) og Stian Lauritsen gleder seg nå til å bli foreldre. Egentlig skulle paret ha giftet seg og hatt drømmebryllup i...

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...