Annonse

På sitt dødsleie vil hun advare andre mot sin hobby – Som til slutt tok livet av henne!

Av

Hver eneste dag gjør vi ting som vi allerede vet ikke er bra for helsen vår. Men kortvarig glede og tilfredstillelse gjør at vi fortsette å gjøre dem.

Denne historien er om Ashley Trenner, hun har hatt en hobby hele livet som til slutt tok hennes eget liv.
Rett før hennes bortgang ville hun advare andre mot denne hobbyen!

Youtube

Ashley har hele sitt voksne liv tatt solarium ofte, dette har hun gjort for å holde huden solbrun. I en alder av 33 år fikk hun diagnosen metastatisk melanom, dette er en type hudkreft som sprer seg over hele kroppen.
Hun kunne leve med denne sykdommen i mange år, men da hun ble 40 år ble hun veldig syk.

Selv om mange kjenner til faren med å utsette seg selv for UV-Lys, er det mange kvinner som gjør dette på ukentlig basis.
Noen gjør dette til og med daglig, dette er for å opprettholde brunfargen i huden. Når man tar sol pleier man som oftest ikke å bruke solkrem, noe som gjør at UV-strålene er enda mer skadelig.

Youtube

På sitt dødsleie vill hun advare andre mot denne skadelige hobbyen. Unngå å ta sol for ofte, det skader deg mer enn du aner.


Vennligst ta hennes ord alvorlig, og tenk godt over hennes historie.
Det er ingen skjønnhet i verden som er verdt smerten av kreft eller det å miste livet.

DEL HENNES BUDSKAP VIDERE! 

Trenner pleide å solbrune seg for å få en mørk hudton. Men i alderen 33 ble hun diagnostisert med metastatisk melanom (hudkreft som sprer seg over hele kroppen). I alderen 40 ble hun terminalt syk.

Vi vet alle farene ved å bli utsatt for UV-lys, men flere og flere kvinner går til solariumer regelmessig for å mørke huden deres.
Vennligst hør på Trenners ord og vær oppmerksom på historien hennes. Husk da, ingen mengde skjønnhet er verdt livet eller smerten av kreft


Se filmen der hun advarer andre!

Relaterte artikler