Annonse

På en kafé sier kvinnen at han er en møkkete MC kar – Da avslører han hele sannheten på nettet!

Av

Det å ikke dømme en bok etter omslaget kan være et av de eldste ordtakene der ute. Men på en eller annen måte pleier folk alltid å glemme at ikke alle kan være som de ser ut.
Den kanadiske bikeren og pappaen Luc Perreault, en tatovert motorsykkelentusiast og en øl-drikkende mann, vet alt om dette.

Selv om han innrømmer at han ville «spise sjelen din hvis du stirrer galt på meg,» bestemte Luc seg for å kommentere akkurat dette på Facebook i 2013, for å gi oss alle en leksjon etter et stygt møte med en kvinne på en kaffebar.
I juli 2013 var Luc ute for å prøvekjøre motorsykkel til moren sin da han bestemte seg for å ta en rask pause. Han trakk seg inn på parkeringsplassen til en Tim Hortons restaurant i Canada.
Siden Luc har en tendens til å skille seg ut i en mengde, fanget han oppmerksomheten til en nysgjerrig liten jente som sto i nærheten med moren sin.

I stedet for å bli redd eller skremt av den store mannen, ville denne lille jenta rett og slett si hei. Jenta smilte til Luc og sa hei.
«Hallo,» svarte han. Det var en kort og søt utveksling.
Men jentas mor grep henne i hånden og dro henne vekk, mens hun sa til datteren; «Vi snakker ikke med skitne motorsyklister»!


Han ble virkelig overrasket over morens reaksjon, og med det bestemte han seg for å sende en kraftig melding på Facebook.
«Til familien i den røde SUVen på Cafe Tim Hortons i dag,
Ja, jeg er en stor mann på 120 kg med motorsykler og full av tatoveringer, jeg er en sveiser, jeg er stor, jeg drikker øl, jeg sverger og jeg ser ut som om jeg ville spist sjelen din hvis du stirrer feil på meg.

Det du ikke vet er at jeg har vært lykkelig gift i 11 år, barna mine kaller meg pappa, jeg har en college grad, mamma er stolt av meg og forteller alle hvor heldig hun er å ha en så fantastisk sønn, min niese og nevøer er alltid glade for å møte sin onkel Luc.
Da datteren min brakk armen, gråt jeg mer enn hun gjorde. Jeg leste bøker, jeg hjelper folk, jeg går ut for å takke krigsveteraner og jeg gråt til og med da jeg så filmen Armageddon …


Så neste gang jeg smiler og sier hei til den lille jenta din, og du trekker i henne og sier «nei nei kjære deg, vi snakker ikke med skitne bikere, husk at selv om du såret følelsene mine, ville denne «skitne bikeren» være den første personen som løper inn i det brennende huset ditt for å redde de små jentene dine og gullfiskene dine, så hun ikke ville være lei seg !!!!»
Siden Luc publiserte historien sin på nettet i 2013, har den fått mye oppmerksomhet. Innlegget har blitt delt mange tusen ganger på Facebook og har også blitt dekket av flere nyhetssider.
Syv år senere deles innlegget fremdeles over hele verden!

Det er viktig å forstå at man ikke skal dømme folk etter utseende, eller at du ikke skal dømme en bok etter omslaget, det finnes ofte mer mellom permene!

LES OGSÅ: Hun ble mishandlet av sin stepappa over lengre tid – Da tar MC gjengen valget som endrer alt!

Kilde: Littlethings

Relaterte artikler