10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisØyvind «Vinni» Sauvik deler gladmelding om kjærligheten

Øyvind «Vinni» Sauvik deler gladmelding om kjærligheten

- Annonse -

Musiker og TV-personlighet Øyvind «Vinni» Sauvik(47) er kjent for sin karriere som rapper i duoen «Paperboys» på slutten av 90-tallet og gikk senere ut som soloartist under artistnavnet «Vinni».
Gjennom sin omfattende karriere som artist har «Vinni» blitt lagt merke til og oppnådd betydelig suksess med flere populære låter. Det har imidlertid ikke alltid vært en enkel reise i musikkbransjen, og han har møtt på utfordringer og motgang underveis.

- Annonse -

«Vinni» giftet seg i 2009 med Tone Oraini Selfors, men to år senere ble ekteskapet avsluttet og deres forhold har siden da vært ustabilt.
Men i den nyeste podkasten «The Kåss Furuseths», avslører han nå at de har funnet veien tilbake til hverandre.
De har en 15 år gammel sønn og familien bor nå på Bali, der de nylig ferdigstilte byggingen av sitt nye hus. Selv om paret har hatt noen utfordringer, har de alltid vært gode venner og holder kontakt daglig gjennom meldinger.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av vinni (@vinnivagabond)

«Vi har vært sammen ganske lenge, men det har jo vært slutt mye mer enn det har vært sammen, egentlig. Men vi har aldri latt det stoppe oss! Vi har jo alltid vært veldig gode venner, det er henne jeg snakker med mest. Jeg snakker med henne på melding hver dag, selv om hun er på Bali og alt sånt. Og så har vi egentlig bare kommet frem til at, ja, men det er jo deg, det er oss», sier Vinni ifølge VG.


- Annonse -

Vi ønsker «Vinni» og Tone lykke til videre i sitt gjenforente forhold og i deres nye liv på Bali. Det er alltid hyggelig å høre om et par som klarer å finne veien tilbake til hverandre og bygge opp en sterkere relasjon. Vi ønsker dem alt det beste for fremtiden!

LES OGSÅ: Aksel Lund svindal og samboeren avslører familieforøkelse: Gratulerer

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -