-13.7 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemNyheterKjendisØyvind Sauvik «Vinni» letter på sløret: «Jeg føler meg ikke..»

Øyvind Sauvik «Vinni» letter på sløret: «Jeg føler meg ikke..»

- Annonse -

Musiker og rapper Øyvind Sauvik(47) fikk sitt store gjennombrudd som medlem av rapgruppen «Paperboys» på slutten av 1990-tallet. Sammen med gruppen fikk han flere hits og oppnådde stor popularitet i Norge. Etter noen år med suksess som en del av Paperboys, valgte Vinni å satse på en solokarriere.
Vinni har oppnådd betydelig suksess, og har utgitt flere album og singler som har toppet hitlistene i Norge.

Vinni (Øyvind Sauvik) har i en årrekke vært frontfigur for en av Norges største rapgruppe, Paperboys.

Bandet har…

Publisert av Sommertreff Tirsdag 16. april 2013

Nå letter Vinni på sløret og forteller åpenhjertig om sine utfordringer og personlige kamper i en nylig episode i podkasten 730.
Han har tidligere snakket om sitt alkoholforbruk under «Hver gang vi møtes» fordi han følte seg utilpass. Og han forteller at han ofte har vært hard mot seg selv og satt ekstremt høye krav til seg selv for å oppnå suksess.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av vinni (@vinnivagabond)

- Annonse -

«Jeg føler jeg er den dummeste i min familie, og at jeg er omringet av superintelligente og kunnskapsrike personer som jo gjør jeg har følt litt på den følelsen», forteller Vinni.
Han forteller også om utfordringene han møtte på under sine deltakelse i «Kompani Lauritzen». Vinni mener at han ofte kan bli sur når han ikke får til ting og derfor ofte var i dårlig humør inne på leieren. Men dette var fordi han så gjerne ville få det til, poengterer han.
«Jeg føler meg ikke god i alt og det var veldig krevende».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av vinni (@vinnivagabond)


- Annonse -

Han erkjenner at han kan finne det skummelt å være i store grupper, og denne følelsen påvirket selvfølelsen og indre ro under innspillingen av programmet.
Likevel understreker Vinni at ingenting slår følelsen av å komme gjennom noe som virket umulig og da senere mestre det. Han mener det er viktig å føle seg utilpass og ukomfortabel til tider, da det er gjennom slike opplevelser man lærer og vokser, og beskriver den deilige følelsen av styrke og mestring som han opplevde etter å ha vunnet «Kompani Lauritzen».

Vinni’s åpenhet om sine personlige utfordringer og kamp har inspirert og berørt mange. Hans ærlighet viser styrke og mot, og han minner oss om viktigheten av å stå i ubehagelige situasjoner for å vokse og lære.

LES OGSÅ: Paret fra «Grenseløst forelsket» deler gladmelding om familieforøkelse

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -