-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisØystein (Pølsa) Pettersens sterke etter nær døden opplevelse: «ante ikke om jeg...

Øystein (Pølsa) Pettersens sterke etter nær døden opplevelse: «ante ikke om jeg kom til å overleve eller ikke»!

- Annonse -

Tidligere langrennsløper Øystein Pettersen(39) var en av Norges beste langrennssprinter i perioden 2005 til 2013. Hans første internasjonale mesterskap var i OL i Vancouver i 2010, hvor han ble olympisk mester i lagsprint.
Kallenavnet «Pølsa» har hengt ved han siden ungdomstiden og kommer fra en spøkefull bemerkning om hans kraftige lårmuskulatur i tettsittende skitøy.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Øystein pettersen (@oeysteinpettersen)

- Annonse -

Øystein deler både opp- og nedturer i sosiale medier. I et nylig innlegg på Instagram deler han sterke minner fra en sykkeltur han hadde i fjor.
Han fikk kraftig hodepine under turen, han beskriver det som å bli skutt i hodet! I podkasten han driver, forteller han om den dramatiske hendelsen.
«Jeg hadde så vondt i hodet at jeg følte jeg var skutt. Det var så vondt at jeg måtte lukke øynene, hvis ikke kastet jeg opp.»
Han endte opp med å ringe en venn som er lege, og etter det skjedde alt ganske raskt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Øystein pettersen (@oeysteinpettersen)

Det ble tatt CT av hodet og de oppdaget en blødning. Han ble umiddelbart hastet med luftambulanse til Oslo.
«Det er ganske alvorlig. Jeg lå i en luftambulanse og ante ikke om jeg kom til å overleve eller ikke.»
På Instagram forteller han at det var små marginer mellom liv og død.
«7 OKTOBER 2021: Dagen jeg holdt på å miste alt jeg holder kjært og dagen jeg holdt på å bruke opp min tid her på jorda.
Hjernehinneblødninga kom som lyn fra klar himmel. Ikke noe forvarsel, ikke noe hint, ikke noe. Årsaken? Ingen som vet. Kan det skje igjen? Ja, men det er ikke mer sannsynlig at det skjer meg enn at det skjer deg.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Øystein pettersen (@oeysteinpettersen)

- Annonse -

«Jeg er verdens rikeste gutt. For makan til folk jeg har rundt meg! Den støtten jeg fikk fra fjern og nær etter at jeg gikk ned fra telling gjør meg til det. Fra de aller nærmeste, til fjerne kontakter på ulike sosiale medier. Å takke hver og en blir umulig, og takk føles så lite. Samtidig som det er det jeg føler på. Takknemlighet for at jeg har dere og takknemlighet for at jeg kan sitte her, et år senere og skrive denne meldinga. Takk!❤»
Det har strømmet inn med positive tilbakemeldinger på innlegget.

«En jordnær påminnelse om noe svært viktig. Vårt univers, lite eller stort, er viktig for oss. Og det er mange som er glad for at du fikk en sjanse til, ikke minst ditt eget univers med dine egne viktige ❤»

«Takk for at du delte dette innlegget med oss alle. Det får oss (i alle fall meg) til å tenke over hvor godt vi har det og hvor skjørt livet kan være. Takk igjen. ❤»


«Bra skrevet! Føler dessverre at vi rett og slett må få noen slike brutale opplevelser/påminnelser, for å få oss ned på landjorda igjen og huske hva som virkelig er av betydning.»

Del videre slik at flere får meg seg hans rørende ord. 

LES OGSÅ: Dette er Agnete Johnsens ærlige ord etter Skal vi danse exit: «Dessverre..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -