Annonse

Overraskende regelbrudd på Farmen Kjendis: «Ja, jeg gjorde det»!

Av

Nå er Farmen Kjendis 2019 avgjort, og det var Tiril Sjåstad Christiansen som stakk av med seieren.
Det var en jevn kamp til siste slutt, mellom Kathrine Sørland og Tiril. Dette årets finale inneholdt kunnskaps konkurranse. Det tok litt tid før Tiril skjønte at hun hadde vunnet.


LES OGSÅ: Dette er Tiril sine egne ord etter Finalen: Dolket»!

Nå er det flere av deltagerne som innrømmer at de hadde gjort sponsoravtaler i forkant av finalen melder Dagbladet.

I programmet ser vi ofte deltagerne kledd i ullklær fra merker som Ulvang og Lundhags. Dette er avtaler gjort med leverandører som har klær som passer til bruk på en gård 100 år tilbake i tid.


Erik Sæter som måtte forlate Farmen lenge før finalen, innrømmer at han hadde gjort avtaler med et samisk klesmerke som heter Abanti. Han storebror Erlend Elias Bragstad hadde sørget for denne avtalen, og fortalte sin lillebror at han måtte ha på denne under oppholdet melder Dagbladet.

Erik har fortalte til Dagbladet at han ikke ble tvunget til å gå med de vanlige ullklærne, og derfor var muligheten der til å ha på seg noe annet. Erik gjorde en sponsor avtale i forkant, og fikk betalt for å ha på seg klesmerket, men ville ikke fortelle hvor mye de betalte han for å gjennomføre det.

Ole Klemetsen gikk også med andre klær. 

Ole hadde på seg noen klær som vi ofte kunne se på gården fra et merke som heter Urban Pioneers.
Det er en kompis av han som har startet et klesmerke, men Ole tok seg ikke betalt for å gjøre dette.
Dette er hva han har fortalt til Dagbladet:

«Jeg synes det er kule klær. Det er en venn av meg som jobber med det, og jeg er selvsagt glad og fornøyd med å litt klær sponset»

Men de to var ikke de eneste som hadde avtale med klesmerker før de kom inn på gården.
Vinneren Tiril hadde også en sponsoravtale. Hun gjorde en avtale med Sandnes Garn i forkant, de hadde laget en egen genser som heter Tiril-Genseren. Genserens opprinnelige navn er Tiril Eckhoff. 
Men de har nå bare valgt og gi den navnet Tiril-Genseren. Sandnes Garn har nok for god oppmerksomhet, ettersom Tiril hadde på seg den genseren inne på gården.

 

View this post on Instagram

 

Klar for kamp 👊🏻 Hvilken gren tror dere jeg kommer til å velge?

A post shared by Tiril Sjåstad Christiansen (@tiril) on

Når hun ble spurt om hun fikk  penger for å gå med den svarte hun bare følgende til Dagbladet.

«Ja, jeg gjorde det. Så det var veldig snilt.»

Kathrine Sørland hadde sin egen vri. 
Det var ikke inngått noen sponsoravtaler med klesmerker i forkant, men valgte og ta med seg sin egen designede genser inn på gården. Hun fikk ikke betalt på noen måte for å ha på seg en genser, og skal visst nok ha designet denne genseren lenge før hun visste hun skulle delta i Farmen Kjendis 2019.

Ikke lov – i mot reglene. 
Alex Iversen som er presseansvarlig for Farmen i TV-kanalen TV2, sier at de ikke har lov til å reklamere for andre ting enn det som er avtalt produktplassering for programmet melder Dagbladet. 

Men han legger til at de får lov til å ha med seg egne klær inn på gården, de skal fortsatt få lov til å være seg selv mens de er med på Farmen Kjendis. De har ikke kjent til noen av disse avtalene før avisen har skrevet om dem.

Vi regner med de kanskje har tatt en prat med samtlige deltagere i etterkant av dette.
Men vi kjenner også til at mange av de kjente personene som har vært med i disse 3 sesongene, har gjort litt ting på sin egen måte. Og det er vel kanskje ingen som kan stoppe dem i å gjøre dette.
De forlater jo tross alt livet sitt i 6 uker for å være med på innspilling.

Vi takker uansett for en fantastisk flott sesong av Farmen Kjendis. Det har vært en morsom og spennende serie å følge med på, og vi gleder oss allerede til neste gang det er Farmen på TV. 

Hva syns du om at deltagerne gjorde egne sponsor avtaler i forkant av programmet? Syns du dette er greit? Eller ikke greit? Skriv gjerne din egen mening i kommentarfeltet nedenfor.

Gi en tommel opp om du syns Farmen er et fantastisk flott program!

LES OGSÅ: Dette er Tiril sine egne ord etter Finalen:Dolket»!

Forsidebilder:
Instagram skjermdump/ eriksaeter
Instagram skjermdump / kathrinesorland
Instagram skjermdump / tiril
Instagram skjermbilde

 

Relaterte artikler