Annonse

Overraskende knep som hjelper: Dette er grunnen til at du skal legge dørmatten på gresset

Av

Nå er sommeren på full fart i hele landet, og man kan kjenne det blir varmere i luften for hver dag som går. Sommerferien nærmer seg også med stormskritt, så det er bare å glede seg. Men med sommeren så kommer også mange ulemper man ofte glemmer. En ting er myggen som snart er i full aktivitet igjen, men den som mange har glemt er mordersneglen. Sneglene begynner å komme over alt nå, og de koser seg i alle norske hager og spiser planter og alt som gror.

Pixabay

Vi har kommet over et fantastisk knep som kanskje vil hjelpe deg og bli kvitt disse i løpet av sommeren. Det er den svenske nettsiden Land.se som skriver om dette smarte knepet på sine nettsider. Trikset som vil hjelpe deg og bli kvitt brunsneglene.

Dette skal du gjøre:
Legg en dørmatte i hagen på gresset et sted hver natt. Så kan du fange en og en snegle igjen på morgningen. Hver eneste natt så kommer sneglene frem og koser seg i gresset, de drikker og spiser fra hagen din. Og nå kommer vi til poenget med selveste dørmatten, dette er genialt.Pixabay

Hvis du legger ut matten på kvelden, så virker denne matten som et lite daghotell for sneglene.
De kommer til å føle seg velkommen på under denne matten. Matten er både sval og fuktig, og dette tiltrekker sneglene. Dørmatten er også tung så den ligger stødig selv om det skulle blåse mye ute.

Pixabay

Når du kommer ut hver morgen, trenger du bare å løfte på dørmatten, og de vil finne sneglene som gjemmer seg under dørmatten. Da kan du selv velge hvordan du vil kvitte deg med disse skapningene.

Den svenske nettsiden Land skriver også at det kan være lurt og ikke fjerne alle, men legg igjen noen biter av dem på gresset. Disse sneglene er nemlig kannibaler, så dette vil tiltrekke nye snegler.


Det er et enkelt triks som viser seg og være veldig effektivt. Vi håper dette smarte knepet vil hjelpe deg i kampen mot mordersneglene i sommer!

Trykk på deleknappen slik at alle dine venner også kan lære seg dette smarte knepet!

LES OGSÅ: Slik lager du enkelt en felle til mordersneglene: bli kvitt dem på kort tid!


Forsidebilde: Kilde og Kilde2

 

Relaterte artikler