Annonse

Orangutangen sto fastlenket mellom to bygninger i 1 år – Men det stoppet ikke der!

Av

Denne foreldreløse orangutangen ble fanget som en baby og solgt som kjæledyr. Men dessverre følte «eieren» at det beste stedet for hans nye kjæledyr var det smale rommet mellom to hus, hvor han holdt den fastlenket i et helt år, helt til noen varslet myndighetene.
Ifølge en rapport fra The Dodo ble Mingky fanget nær den indonesiske skogen etter at moren hans ble drept av poacherne.

Han ble bundet fast med en kjetting rundt halsen, og han ble stående mellom to vegger ved siden av eierens hus. Det er vanskelig å forestille seg hvor mye lidelse lille Mingky har opplevd. Han var kjedet i et år, lenket fast til en bolt i veggen.

Han fikk litt frukt av og til, og var han riktig heldig fikk han noen riskorn.
Heldigvis ble Mingky reddet av Orangutan Information dcenter, OIC. De var helt sjokkert over tilstanden hans, han var livredd så de måtte bedøve han for å få av kjettingen.


Mingky ble tatt under omsorg av Sumatran Orangutan Conservation Program (SOCP), der han for øyeblikket er i rehabilitering. Hvis alt går i etter planen, vil Mingky bli frigitt til et dyrelivsområde der orangutanger ikke er i fare.

Nå syns vi at vi skal hylle alle mennesker som kjemper for dyr sine rettigheter i verden med å dele dette denne artikkelen videre!

LES OGSÅ: Skjult kamera avslører: Reinsdyr blir plaget og mishandlet på engelske julemarkeder!

Relaterte artikler