Annonse

Ønsker du langt og vakkert hår, skal du spise dette!

Av

DETTE ER MATVARER SOM VIL FÅ HÅRET DITT TIL Å BLI LANGT OG VAKKERT

De fleste jenter er villig til å gjøre ganske mye og betale mye penger for å ha ett tykt, langt og pent hår.
Det du kanskje ikke visste er at du mest sannsynlig alle rede har en del matvarer i kjøleskapet ditt, som vil være med å gi deg det lange vakre håret du alltid har drømt om.

LES OGSÅ: Spiser du honning hver dag, skjer dette med kroppen din!

Laks, de fleste av oss vet at laks og fet fisk er bra for oss, men visste du at omega 3 her vil styrke håret ditt og stimulere hårveksten, i tillegg til omega finner du også B12 og jern som også er med på og gjøre at håret vokser fortere. Så da har du nok en grunn til å spise mer laks.

Pixabay

Østers, dette er vel kanskje ikke noe vi har i kjøleskapet til vanlig, men kanskje noe du burde vurdere å inkludere i kosten din. Østers inneholder store mengder sink som gjør at hårveksten stimuleres og det blir ekstra glansfullt.


Pixabay

Mandler, inneholder mye vitamin E som er med på å stimulere hårveksten, om du spiser 15-20 hver dag får du i deg om lag 70% av den anbefalte daglige dosen.

Pixabay

Egg, inneholder mye protein men også biotin som hjelper mot hårtap og en rekke aminosyrer som er med på å styrke håret.

Linser, inneholder store mengder med jern som er viktig for sunt og sterkt hår. Prøv det i salaten din eller i suppen.

LES OGSÅ: Spis dette, og forbrenn fett hele dagen!


Kylling
, dette spiser nok de fleste av oss alle rede, men her er nok en grunn til å inkludere mer kylling i det daglige kostholdet. Det animalske proteiner man finner i kylling/kalkun vil hjelpe på hårvekst så vel som å ha andre positive effekter på kroppen.

Gresskarfrø, inneholder vitamin B1, B2, B3 og B4 som alle er viktige for hårveksten i tillegg finner du også B6 og B5 som er med på å holde hodebunnen din sunn. Dersom du sliter med hårtap kan gresskarolje være ett lurt tilskudd i tillegg til frøene.

Del gjerne videre disse smarte tipsene, slik at flere kan spise mer riktig for og får det lange og vakre håret .


Forsidebilde: Youtube

Relaterte artikler