12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisØivind Blunck deler ærlig helsebeskjed om kreften: «beintøft...»

Øivind Blunck deler ærlig helsebeskjed om kreften: «beintøft…»

- Annonse -

Revyartist, skuespiller og komiker Øyvind Blunck(72) har markert seg som en sentral figur innen norsk underholdning gjennom flere tiår. Bluncks karriere startet på 1980-tallet, og han ble raskt kjent for sin skarpe komiske sans og allsidighet på scenen. Han har vært en sentral skikkelse i en rekke revyer og teaterproduksjoner, og hans unike evne til å inkarnere ulike karakterer har gjort ham til en favoritt blant publikum.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Per Olav Ervik (@perolavervik)

- Annonse -

Likevel ble Bluncks karriere og livsstil satt på prøve tidligere i år da han fikk en sjokkerende beskjed som skulle vise seg å være et uventet vendepunkt. Ved en rutineundersøkelse oppdaget legene en svulst, en nyhet som sendte sjokkbølger gjennom både artisten og hans trofaste fans.

«Det har vært et beintøft år for meg. Ved en rutineundersøkelse ble det oppdaget en svulst. Den ble operert bort, og jeg er per dags dato kreftfri. Men jeg må ha etterbehandling, og det tar tid framover», forteller Blunck ifølge Se og Hør.

God Hælj 😉

Publisert av Øivind Blunck Torsdag 24. august 2023

Svulsten ble heldigvis raskt fjernet gjennom en operasjon, og dagens status er at Blunck er erklært kreftfri. Men veien mot fullstendig bedring krever tålmodig etterbehandling, noe som har satt en midlertidig stopper for hans ambisiøse planer.

- Annonse -

Selv om han lengter etter å igjen stå på scenen og få folk til å le, har han vært tvunget til å ta en nødvendig pause for å fokusere på sin egen helse og velvære. Den fysiske påkjenningen som følger med en vinterturné og hyppige reiser ville være en uansvarlig risiko i nåværende situasjon. Artisten, kjent for sin dedikasjon til publikummet, har måttet ta en tøff beslutning ved å avlyse forestillingene han så frem til.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Erikmabro (@erikmabro1985)


Nå ser han fremover med håp og entusiasme. Han ser allerede frem til neste år, som også markerer hans 50-årsjubileum som artist, og planlegger å fortsette med sitt høyt anerkjente show «Cirkus Blunck.» Selv om «Juleshow 2023» måtte vike for helsehensyn, er han takknemlig for at hans venn og kollega Nils Vogt (75) vil ta over rollen og sørge for at showet fortsetter med glans.

LES OGSÅ: Henrik Mestad deler trist helsebeskjed –  som alle må få med seg: «Jeg har…»

Vi ønsker Øivind Blunck lykke til på veien til full bedring og ser frem til å ønske ham hjertelig velkommen tilbake med åpne armer og latterfylte applaus. La oss sende han mange gode og varme klemmer i kommentarfeltet på vår Facebook side. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -