Annonse

Nytt sjokk for Christine Koht: «PLUTSELIG ble hun en helt annen»!

Av

Christine Koht har nå delt en ny oppdatering på Facebook, og denne treffer oss rett i hjertet.
Hun har også lagt med en film der hun forklarer litt. Det har vært en tøff tid for Christine, der hun i lang tid har kjempet mot sykdommen. Ikke nok med at hun selv har vært syk, men ikke for lenge siden ble hennes kone også alvorlig syk.

Bilde: Facebook skjermbilde / christinekoht

Dette er hva hun skriver med sine egne ord i den nye oppdateringen: 

«Da de vekket meg i dag morges , med havregrøt ( litt luksus ! ) og minnet meg på at jeg skulle til tannlegen for å borre, så sa jeg bare – nei !!!
« idag skal jeg bare ligge i sengen hele dagen og hvile. Jeg vil bare ha helt fri, for jeg er så sliten « Jeg har vært så redd så redd for å miste min klippe, min inspirasjon , min største glede. Jeg hadde ikke laget show, TV program , nei ingenting uten Pernille – hun er kvinnen bak meg . Så jeg har sagt til Pernille at hvis vi blir friske , kan få bo sammen i februar, så skal vi lenke oss sammen. sånn at vi alltid er sammen, hele tiden . For livet føles så mye mye mer skjørt etter at Pernille ble dødsyk på 1 sekund !
Hun satt og drakk kaffe i godt humør , og så PLUTSELIG ble hun
en helt annen og hodet hang ned og hun bare snøvlet « åååå, jeg er så trøtt «
Det at hun lever er et mirakel , for legene som jobbet hele natten for å redde henne har sagt at de var redde for at hun kanskje ikke kom til
å overleve. Så nå er hun den svake og sårbare og jeg må være den trygge og sterke. Så etter 3 uker i alarmberedskap , så bestemte jeg meg for at idag skal jeg bare ligge i sengen , ha en helt stille dag. Men mamma har ringt 5 ganger så det ble ikke helt stille )
Men så bestemte jeg meg for, bare på ren viljestyrke ,at nå MÅ jeg gå til rema for å ta siste runden rundt i butikken , for å øve meg på inntrykk.
For meierivarene og all melken har jeg ikke vært innom
Neste mål er Coop prix , som er dobbelt så langt unna ⭐️⭐️⭐️»

Hun har også lagt med en film du kan se her:


Vi sender dere mange klemmer og styrke i den tunge tiden, dere kjemper en kamp hver eneste dag. 
Nå må dere stå sammen og være sterke, håper dere begge blir friske snart. Vi tenker på dere hver eneste dag. 
La oss sende mange hjerter til Christine og hennes kone, og be for at de snart skal bli friske!

LES OGSÅ: Moren til Christine Koht har delt en rørende oppdatering: Siden jeg som Mamma!


Forsidebilde: Facebook skjermbilde / christinekoht

Relaterte artikler