-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisNye detaljer avslørt om Farmen - dette har aldri skjedd for

Nye detaljer avslørt om Farmen – dette har aldri skjedd for

- Annonse -

Reality-konseptet «Farmen» har alltid vært kjent for å skape sterke bånd mellom deltakerne, men denne sesongen ser ut til å sette en ny standard for rask romantikk.
Bare én uke inn på Fredheim gård i Søgne ble Kornelia Kløv (25) og Sebastian Eide (33) omtalt som et potensielt «Farmen» – par, og de bekreftet selv at de er et par. Dette kan virkelig betraktes som en form for rekord i reality-seriens historie.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sebastian Eide (@sebastian_eide_)

- Annonse -

Stemningen mellom de to ble umiddelbart lagt merke til av de andre deltakerne, som begynte å omtale dem som «turtelduer». Det virker som om romantikken virkelig blomstret da Kornelia besøkte Sebastian på kjempehytta før forrige ukes tvekamp, hvor de delte et kyss under måneskinnet, ifølge TV2.
Det som gjør denne romantikken mer bemerkelsesverdig er at den vanligvis oppstår etter at innspillingen av programmet er over. I denne sesongen er Kornelia og Sebastian allerede et par på TV-skjermen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tine Kornelia Kløv (@tinekornelia)

Kornelia beskrev Sebastian som en «cocky bergenser», men etter å ha tilbrakt tid sammen på gården, har hun fått se en annen side av ham, og hun omtaler ham nå som en «liten pusekatt» når han er rundt henne. Sebastian virker også komfortabel og fornøyd med den nye utviklingen i forholdet deres.

- Annonse -

Selv om vi ikke vet hvordan forholdet deres vil utvikle seg videre, er det tydelig at «Farmen»-opplevelsen allerede har skapt sterke bånd mellom Kornelia og Sebastian, og det gjenstår å se om dette paret vil tåle prøvelsene på gården.

LES OGSÅ: Oppskrift: Slik lager du verdens beste rømmegrøt fra barndommen

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -