Annonse

Nybakt far sender bilder av kona og den nyefødte jenta til familien. Så blir han nødt til å fortelle dem den hjerteskjærende nyheten!

Av

Nathan og Megan Johnson hadde gjort alt klart for deres nye hverdag. De ventet sitt første barn og var helt over seg! Datteren fikk navnet Eilee Kate før hun ble født. Både Nathan og Megan kunne nesten ikke vente til termindatoen. De var så spente på å endelig møte datteren sin! Det var alt de snakket om. På et rutinebesøk hos legen fikk de beskjed om at de skulle sette i gang fødselen. Dagen etter kom en frisk og rask Eilee Kate til verden.

Bilde: Kilde Facebook

De nybakte foreldrene var så stolte. Nathan sendte flere bilder av kona og datteren til familie og venner.
Åtte timer etter at Eilee ble født, fikk Megan alvorlige komplikasjoner, i løpet av bare en time var hun død.

Bilde: Kilde

LES OGSÅ: Dette er hjerteskjærende! Familien er så fattige at sønnen deres ikke får behandlingen han trenger for å beholde synet sitt!


Venner og familie skyndte seg til sykehuset for å være der for Nathan og hans 8 timer gamle datter.
Venner opprettet en GoFundMe-side i Nathan sitt navn, og bare timer senere strømmet pengene inn. På bare to dager hadde folk donert over 2,8 millioner kroner til Nathan og Eilee.
Megan var registrert organdonor, og hun har nå reddet over femti liv. I tillegg har hun hjulpet to blinde mennesker med å kunne se igjen ved å gi dem øyne.

Her kan man støtte en god sak om man ønsker å gi noe tilbake: Gofundme

Nathan gråt da han fikk vite hvor gavmilde både fremmede og kjente hadde vært. Han forteller at hans sterke kristne tro har hjulpet ham mye.
Livet uten Megan vil fortsatt være vanskelig for Nathan og Eilee, men han er overbevist om at hennes kjærlighet vil leve med dem for alltid.


Del videre denne sterke historien til den lille familien! Vårt hjerte gråter når vi leser dette!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler