Annonse

Northug familien med trist oppdatering

Av

Petter Northug har lagt bak seg en fantastisk karrière og vil alltid bli huset for sitt talent.
Han har hatt stor suksess og vunnet det meste som kan vinnes. Nordmenn elsker virkelig Petter, han er det vi kaller typisk norsk. Han er munnrapp og har alltid en rå kommentar på lur, som stort sett får folk til å dra på smilebåndet.

 

View this post on Instagram

 

Janteloppet 📷 @olav

A post shared by Petter Northug Jr (@jantelov1) on

Nå har det kommet en ny og trist oppdatering fra familien Northug.
Petter har i hele sin karrière blitt støtte av sine foreldre, de har virkelig bidratt med alt.
Det er Se og Hør som først skrev om den triste nyheten. Foreldrene til Petter har nå valgt og gå hvert til sitt. John og May Northug skal skilles etter 37 år sammen. Det er faren til Petter som bekrefter at de nå går hvert til sitt. Men han er med godt mot og har sagt at i en livskrise så nytter det ikke å synes synd på seg selv. Han første prioritet i livet er å være der for gutta sine Petter, Tomas og Even. Livet må gå videre, har han sagt til bladet Se og Hør.

Vi ønsker de lykke til videre i livet, og vi syns det er flott at de har stått sammen og støttet guttene i alt de har foretatt seg. Foreldrene skal nok ha en del av æren for at gutta har gjort det bra i skisporet. For uten foreldre som støtter 110 % er det neste umulig å lykkes i idrett på toppnivå.

La oss hylle foreldrene for deres fantastiske innsats for barna sine igjennom alle år.

LES OGSÅ: Dette er 5 gode grunner til at vi elsker Petter Northug!


Forsidebilde: Instagram skjermdump / jantelov1

Relaterte artikler