Annonse

Noen tok en verdifull ting fra deres døde sønns grav! Da dukket det opp to engler på motorsykkel og gjorde dette!

Av

Ingen foreldre burde noensinne måtte begrave et barn, men dessverre måtte et par fra Michigan gjøre akkurat det. I 2013 mistet de sin 6 år gamle sønn, Zion, han hadde en medfødt hjernefeil.
Lille Zion hadde en spesiell leke som betydde alt for han, en plastbrannbil. Den brukte han som trøst når han var redd for å sovne i mørket.

Bilde: Youtube skjermbilde

Foreldrene hadde pyntet graven til Zion med gjenstander som betydde noe spesielt for han, og en av tingene var brannbilen.
En dag når foreldrene kom til graven var brannbilen borte, og foreldrene syntes det var ufattelig og trist at noen hadde stjålet fra graven. De delte sin historie i lokalnyhetene og de fikk en overveldende støtte fra lokalsamfunnet.
Men, det var noen som ville gjøre noe helt spesielt for paret. De ble bedt om å møte på kirkegården, der ville de treffe noen på en motorsykkel som ville gi de en helt spesiell overraskelse.

Bilde: Youtube skjermbilde

Her kan du se den utrolige historien om hva noen helt fremmede ville gjøre for å hjelpe:


Del videre den sterke og rørende historien med dine venner! 

LES OGSÅ: En 9 år gammel gutt forsvinner hver dag – pappaen følger etter han! Det ble et rørende øyeblikk for pappaen når forsto grunnen!


Forsidebilde: Kilde


Relaterte artikler