Annonse

Moren oppdager noen blodige sår i munnen på sin 1 år gamle sønn – Plutselig innser hun hva som har skjedd!

Av

Juliano var bare et år gammel da han plutselig fikk blærer rundt munnen.  Moren, Samantha Rodgers tok sønnen til legen, som trodde det var influensa eller i verste fall munn- og klovsyke.

Sårene til Juliano ble verre, og smertefulle blærer spredte seg til nakken og magen. Samantha var naturligvis veldig bekymret for sønnen sin, og tok ham tilbake til legen. Etter flere tester viser det seg at Juliano har fått herpes virus type 1. Det er en sykdom han vil ha for resten av livet.

Bilde: skjermbilde/WHOtv.com

 

Ingen vet hvordan lille Juliano ble smittet.  Det er nok med en klem eller et kyss av noen som har herpes viruset for å smitte en annen person. Og små barn er spesielt sårbare.


Moren forteller at hver gang Juliano har feber, kan han få et utbrudd.  Samantha gjør sitt beste for å håndtere dette.  Hun kan ikke gjøre noe for å hjelpe ham, bare trøste og lindre det beste hun kan.

Bilde: skjermbilde/WHOtv.com

Lille Juliano har fått behandlinger for å redusere symptomene, og det går bedre for ham nå. Samantha vet ikke hvem som smittet sønnen hennes.  Hun vil dele deres historie for å gjøre andre foreldre oppmerksom på dette.  Foreldre bør være forsiktig med hvem som kommer i kontakt med barna sine. En person kan bære viruset uten selv å vite om det.

Det kan være din beste venn, søster, bror, din mor, eller hvilken som helst annen person. Alle må vaske hendene sine.  Ikke la dem komme i nærheten av barnet dItt hvis du ser forkjølelsessår eller lignende på dem.  Eller en kan spørre.


Det er flere enn Juliano i denne situasjonen.  Den to år gamle Sienna, fikk plutselig blodige utslett på ansiktet sitt. Hennes leger brukte åtte måneder for å finne ut hva som var galt. Det viste seg at hun hadde blitt smittet med herpesviruset av en slektning som ga henne et kyss.

Vær oppmerksom på at jo yngre barna er, desto farligere er herpesviruset for dem. Ikke alle vet hvor farlig herpes sår er for barn.


Ingen barn bør smittes av dette!

Del videre for å spre det viktige budskapet! Alle med små barn burde lese dette!

LES OGSÅ: Moren oppdager store blemmer på babyens føtter! Politiet avslører noen få dager senere – den grusomme sannheten!

Relaterte artikler