Annonse

Nina Jensen deler hjerteskjærende ord – Etter at hennes mann døde av hjernekreft!

Av

Nina Jensen(44) er søsteren til finansminister Siv Jensen, hun er en av landets mest profilert miljøaktivist, marine biolog og leder av forsknings- og ekspedisjonsskipet REV Ocean.
I juli i år mistet hun samboeren Nicolai Roan(39), han døde i kampen mot en aggressiv hjerne kreft.
Sammen fikk de sønnen, Eik, 2 år.

Nina Jensen var helt sønderknust etter å mistet sin elskede mann:
«Jeg vet ikke hvem jeg er uten deg eller hvordan jeg skal klare meg uten deg. Jeg er sikker på at ingen har elsket hverandre høyere enn det vi to har, og det er som om hjertet mitt er knust i tusen biter og aldri vil kunne settes sammen igjen»


23. november skulle Eiks pappa ha fylt 40 år, og det har Nina Jensen valgt å markere med å legge ut en hyllest med rørende og hjerteskjærende ord på Facebook.
40 ting jeg elsker med deg

Saken fortsetter under bildet: 


«Du både var og er en stjerne💫. Jeg elsker deg, Nicolai. Gratulerer med 40-års dagen ❤»

Sorg tar tid, og er svært ofte undervurdert for det kan ta lang tid før man ser lyset i enden av tunellen.
Noen sider ved sorgen vil vare livet ut. De fleste opplever at den endrer karakter utover i året etter dødsfallet, den intensiveres når merkedager eller høytider passeres, eller når noe bringer tapet nær igjen. Nesten u merkbart blir det likevel litt lettere etterhvert. Først slik at det kommer noen lysere timer eller en lys dag inn i mellom alt det mørke, og etterhvert kommer dødsfallet gradvis mer på avstand.

La oss legge igjen mange hjerter for å vise vår kjærlighet og omtanke, sorgen vil alltid sitte i hjertet. 

LES OGSÅ: En pappa i sorg etter å ha mistet sin 3 år gamle sønn! Her er hans liste på de 10 viktigste tingene du burde prioritere ovenfor dine barn!

Forsidebilder:
Instagram skjermdump / ninajensen.
Facebook skjermdump 

Relaterte artikler