12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisNiklas Baarli med åpenhjertig helsebeskjed om store utfordringer - dette sier han

Niklas Baarli med åpenhjertig helsebeskjed om store utfordringer – dette sier han

- Annonse -

Med sitt karismatiske smil og unike sjarm har Niklas Baarli(34) blitt en kjær TV-personlighet som har trollbundet seere. Han har vunnet hjertene til mange med sin energi og karriere som spenner over ulike medieplattformer.
I fjor så vi ham innta rollen som programleder på «Farmen,» men Niklas Baarli er langt mer enn bare en TV-personlighet. Sammen med sin ektemann, Benjamin Baarli Silseth (31), driver han også den populære podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Niklas Silseth Baarli (@niklasbaarli)

- Annonse -

Tidligere denne uken kunne det lykkelige paret feire sin toårs bryllupsdag, som tradisjonelt kalles et «bomullsbryllup.»
Nylig delte Niklas Baarli en viktig helseopplysning i TV 2-podcasten Realitysjekk. Og han uttrykte bare positive ord om sin kjære ektemann.

«Benjamin er min dyreste investering, men det er slik det blir når du ‘dater oppover,’ som de sier. For å beholde ham, med verdens flotteste ansikt og bakdel, når du ser ut som meg… vel, da må du investere i ham. Det er en grunn til at rike mennesker med mindre pene utseender alltid har veldig pene kjærester,» sa han humoristisk etterfulgt av en god latter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Niklas Silseth Baarli (@niklasbaarli)

- Annonse -

I podcasten delte han også åpenhjertig om en utfordring i livet sitt som han har begynt å vurdere nærmere. Han innrømte at han til tider kan miste tråden når han snakker, og han tror at dette kan være relatert til en ADHD-diagnose.

Familie, kolleger og ikke minst ektemannen selv har oppfordret ham til å søke hjelp og utredning for å få klarhet i diagnosen. Det var først når hans kolleger på «Frokostshowet» på P5 nevnte muligheten for ADHD at han bestemte seg for å ta oppfordringen på alvor.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Niklas Silseth Baarli (@niklasbaarli)


«Kanskje jeg kan bli medisinert. Kanskje jeg klarer å holde en sammenhengende tanke over flere minutter? Det ville vært spennende. «Også tror jeg at ekteskapet vårt vil ha stor nytte av det. Jeg tror det er han som lider mest av min potensielle ADHD-diagnose.»
Vi ønsker Niklas Baarli lykke til med utredningen og ser frem til å følge hans reise, både som en kjærlig ektemann og en allsidig mediepersonlighet.

LES OGSÅ: Dette er slottets egne ord om Kronprinsesse Mette-Marits sykdom

Del gjerne videre slik at flest mulig av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -