12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisNiklas Baarli deler sterk helsebeskjed, som alle må få med seg: «kreftceller...»

Niklas Baarli deler sterk helsebeskjed, som alle må få med seg: «kreftceller…»

- Annonse -

Niklas Silseth Baarli er en mann med mange jern i ilden, og har blitt en veldig populær programleder.

Baarli har hatt en imponerende karriere som programleder i både radio og TV. Han startet sin karriere i lokalradio og jobbet seg opp til å bli en kjent nasjonal profil. Her er en oversikt over hans bemerkelsesverdige karriere.

- Annonse -

Baarli begynte sin karriere som programleder i Radio Drammen i 2007. Etter det hadde han engasjementer ved Radio Grenland, Radio Ski og Radio Moss, før han ble en del av NRK i januar 2010. I løpet av sin tid i NRK ledet han en rekke programmer, inkludert P3 Helg, P3 Natt, P3 Sommer og mP3 Morgen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Niklas Silseth Baarli (@niklasbaarli)

I perioden fra 2010 til 2017 var Baarli ansatt i NRK, hvor han hadde flere verv som programleder i både NRK P3 og mP3. I januar 2018 ble han ansatt som programleder for Morgen på Radio 1, hvor han samarbeidet med Samantha Skogrand og Ken Wasenius-Nilsen. Høsten 2021 ledet han Radio Rocks morgensending «Stå opp» sammen med Halvor Johansson og Anne Sem-Jacobsen.

- Annonse -

Baarli har også oppnådd noen bemerkelsesverdige milepæler i sin karriere. Han gjennomførte Norges første direktesendte fallskjermhopp på radio 5. juni 2014 og spiste landets største burger (1,3 kg) direkte på NRK P3 6. november 2014.

I 2020 fikk Baarli en rolle som medprogramleder i TV 2-programmet God kveld Norge, der han jobbet sammen med Marte Bratberg. I januar 2022 gikk han over til P5 Hits og ble programleder for frokostshowet, sammen med Vida Lill Berge og Stian Røste. Samme år ledet han Gullruten 2022 og ble også programleder for Farmen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Niklas Silseth Baarli (@niklasbaarli)

Baarlie deler ofte ting ifra sitt eget liv i sosiale medier, og nå har han delt en rørende helsebeskjed som omhandler hans far. Dette er hva han har skrevet med sine egne ord:

– Denne karen er livets mann! Han har vært brannmann hele livet og kjempet mot tre forskjellige kreftformer. Nå viser blodprøvene ingen kreftceller, mot alle odds. I dag løper jeg (en kort etappe) i Bergen City Maraton for ham og @brannmennmotkreft ! ❤️ fattern.

Han har også lagt ut et herlig bilde der han står sammen med sin far.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Niklas Silseth Baarli (@niklasbaarli)


Dette var virkelig gode nyheter å få med seg, og vi er så glad for at alt gikk bra til slutt. La oss sende mange gode klemmer til Niklas og hans pappa. 

LES OGSÅ: Emil Hegle Svendsen deler trist beskjed- dette er hans egne ord

Del gjerne videre slik at flest mulig får med seg denne viktige oppdateringen fra Niklas. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -