Annonse

Når paret møter den biologiske mammaen til deres adoptivbarn får pappaen sjokk, for han har sett henne før!

Av

Adopsjon er noe som har vokst i popularitet gjennom årene. Det gir babyer muligheten til å få et hjem og en kjærlig familie, og et barnløst par kan bli foreldre til et barn som trenger dem. Det er en vinn-vinn-situasjon.
Det er mange måter å starte familie på. Det kan være å besøke det lokale adopsjonssenteret for å hente en firbeinte venn eller å slå seg til ro med partneren din.

Bilde: Youtube

En måte mange ser på for å utvide hjemmet sitt er gjennom adopsjon. Dette gir ikke bare barn en ny sjanse på livet, men det er også det perfekte svaret for alle som ønsker å ønske et nytt ansikt velkommen til familien.
Dette paret var klare til å vokse og bli en familie og gi et barn en sjanse de alltid hadde drømt om.
Walt Manis har alltid bodd i Arkansas. Som ung var han privilegert nok til å vokse opp på foreldrene sin 100 mål store gård.
Det var et idyllisk liv for alle barn som bodde på landsbygda.
Når Walt var rundt 10-12 år gammel fikk han en sterk følelse av at han skulle få en jente en gang, en liten jente med brune øyne som hette Chloe.

Walt giftet seg til slutt med sin ungdomskjæreste Annie og de ønsket seg barn. Annie hadde ikke brune øyne og hun hette ikke Chloe, så sjansen var liten for at han noen gang ville treffe denne jenta han hadde sett i sin visjon.


Bilde: Youtube

Annie hadde alltid hatt en drøm om å bli mamma, og hun hadde bestemt seg for at om hun fikk en jente så skulle hun hete Chloe.
Men, drømmen om lille Chloe så ut til å gli lenger og lenger unna
Etter fire år gav de opp kampen om å få sitt eget barn, de bestemte seg for å adoptere.
Paret begynte å gå gjennom alt nødvendig papirarbeid de trengte for å adoptere et barn. Og det tok ikke lang tid før de fikk en e-post, adopsjonsbyrået hadde nyheter om at de skulle bli foreldre til en jente!
De var overlykkelig over nyhetene, og de skulle få treffe den biologiske mammaen før fødselen, lite ante Walt at han skulle få sjokk når han traff mammaen.

Bilde: Youtube

«Hun åpner døra, og hun ser akkurat ut som den voksne versjonen at den lille jenta jeg alltid har tenkt på», sier Walt
De pratet sammen i flere timer, og da kom neste sjokk! De lurte på om hun hadde tenkt på et navn til den lille jenta, og hun svarte:
«Helt fra første stund når jeg ble gravid med denne lille jenta har jeg tenkt å kalle henne for Chloe», forteller Annie.

Bilde: Youtube

Noen måneder senere fikk Walt og Annie treffe jenta de hadde drømt om i så mange år.
«Så mange år har jeg lengtet etter denne jenta og nå er hun her. Hun har vært en del av livet i så lang tid og nå er hun endelig her», sier Walt.
Se og hør hele historien her:

For en fantastisk flott og rørende historie! Denne er virkelig verdt å dele videre!


LES OGSÅ: Kvinnen på 43 år venter trillinger – Men ved fødselen oppdager legene det ubeskrivelige!

 

Relaterte artikler